23

ев

преди 7 години

Не пожелавам никому такова нещо децата са невинни те не трябва да страдат !!!

22

Анонимен

преди 7 години

"2,5 млн. деца на ръба на психическо разстройство..."И да не забравяме, че са ислямаги. Психическа нестабилност + ислям - взривоопасна комбинация.

21

Анонимен

преди 7 години

Важното е, че САЩ им внесе демокрация!

20

пенко

преди 7 години

Корпорациите не са безименни ! Те са създадени от определени хора ,ползващи "законите" в точно определени и известни държави!!!Ако нормалните хора/ на земята/ премахнат частните банки и парите станат истински еквивалент, за размяна на произведеното "благо" -помежду им ,човеците няма да се избиват за ресурсите ,които притежава тяхната земя !!! ЕЙ АМЕРИКАНЦИ -СМЪРТНИ СТЕ !!!

19

Гошо

преди 7 години

Конгресмените от САЩ да им попиват сълзите .Или собствениците на Роял Дъч Шел !! Няма кво да ни е жал ,виновни са имперските амбиции на САЩ, държава пълна с безполови ,третополови и прочие изр*оди.Гладът за нефт и природен газ и насислственото демократизиране на региона ,съсипаха света!!

18

Циник до 16

преди 7 години

Ако погледнеш картата на Сирия...ще видиш , че всъщност територии 2-3 пъти по-големи от България са "мирни"! Кажи ми една война в която не се стреля..и убива?Коленето е специалитет на миролюбивата ИМ религия!Бързат...бързат...да наводнят Европа...преди "войната" да я обявят за приключила!

17

Анонимен

преди 7 години

Ние не знаем, какво е да живееш във война, но ролята на семейството в такъв момент е най-важна, ако тези деца имат интелигентни, образовани и загрижени родители, таки случаи ще са по-скоро изключение, а не масово явление. За жалост страната, в която живеят и религията, която изповядват определон не толелира нито образованието, нито развитието, така че те са жертва на собствените си вярвания и на американците, които им искат приробдните блага на близкия изток.

16

666

преди 7 години

голяма мъка бе, за ония деца от второта световна ни дума, те да не са били по-добре, ама са оцелели. Тия какво да ги пребираме у нас ли? Ами родетелите им да се бият в името на тяхното бъдеще, не да бягат и да чакат подаяния

15

Реалист

преди 7 години

Там се води БЕЗМИЛОСТНА, КЪРВАВА и УЖАСЯВАЩА ВОЙНА, където поради алчността на някои корпорации, за които човешкият живот не струва и пукната пара. Там се стреля и коли навсякъде, и децата стават неволни свидетели на всичкото това кръвопролитие чиято и единствена цел е да се съсипе Сирия, за да имат лесен достъп до природните ресурси газ и петрол в Средиземно море... https://alterinformation.wordpress/2013/09/07/2002093811/

14

Кор

преди 7 години

На кой му пука за тия ман-га-сари ве?

13

Анонимен

преди 7 години

Ако под 12 годишни имате предвид 20+ годишните мъжаги, представящи се за деца мигранти из Европата... Твърдят, че са на по 12-15, а зъболекарите по зъбен статус потвърждават възраст 20+. Омръзна ни вече от този сълзлив фалш. Всички знаят, че бежанци няма. Има мигранти, нелегално пресичащи границата, голяма част от които с неясни намерения.

12

чичо

преди 7 години

До Анонимен 4: Да не бъркаш демокрация с деменция?

11

Анонимен

преди 7 години

МАХНЕТЕ АМЕРИКАНСКАТА "ПОМОЩ" ОТ ТАМ и ще е ок

10

Анонимен

преди 7 години

Освен че взимат наркотици и по барове ходят.Може би и на казино с ***.Не им е леко и на тях.

9

до BURZUM

преди 7 години

Много си прав!При това положение да си стоят в турция!

8

BURZUM

преди 7 години

И като избягат в Бг насреща им изкачат пълните откачалки ...28 години психиатрия...

7

Анонимен

преди 7 години

Отново статия по поръчка за да плачем, така ли? Защо не се напише подобна колко българчета живеят бедно, в отруден семейства които живеят на ръба на оцеляването? Колко болни българчета не получават необходимите лечения и средства да се лекуват в чужбина? Кой поръчва тези статии, този който плаща на сайта. Винаги плачем на чужди гробища но ....срещу заплащане.

6

Анонимен

преди 7 години

В българия всеки четвърти човек е на ръба на психично разтройство. Децата ни - всяко второ е наркоманче или алкохолик. Да помогнат малко и на нас.

5

KFC

преди 7 години

Човек и добре да живее, може да срещне американец искащ да го спасява!

4

Циник

преди 7 години

Употребяват наркотици! Блазе им - нашите роми освен торбички с лепило...не могат да си позволят друго - трябва твърда валута...или повечко левчета!Иначе самонараняването ( дерматиломания ) не е задължително да е само в райони с война