11

Харпи

преди 7 години

И въпреки всичко на мен този лигльо Рачков ми разваля впечатленията .

10

Възмутен

преди 7 години

Харесва ми формата. Този сезон почти всички са равностойни, с малки изключения. Само няма ли кой да озапти ОГРОМНИЯ ДРАЗНИТЕЛ, лигльото Рачков? Непрекъснато ръси глупости. Това предаване не е за шутове. Заради непрекъснатото бръщолевене, не остава време на журито да си даде мнението за изпълнителите!

9

Хм

преди 7 години

Колега, не ме занимавай с глупости, бе!

8

Д.У.Рачков

преди 7 години

Снощи и водещият с огромната празна глава надмина себе си - лавина от npocтотии се лееха непрекъснато по време на цялото "предаване" !

7

Анонимен

преди 7 години

Това риалити е страшна ***.... Дзвездите ни също... Не го следя и не искам да знам нищо за него. Опс, той пак Сашко личнал кофата с пумията...

6

Kjj

преди 7 години

Кви са тея субкултурни предавания

5

Издислав Издиславов

преди 7 години

И кое беше перфектното в имитирането на Ваня Костова ?!Чалгаджuйското хълцане на всеки ред от текста или неистовите гласови извивки на чалга-певицата - пародия на виртуозността на Ваня ?!Целокупна Чалгария обаче снощи имаше жъпло на гащите вече и това се отрази на класирането-перфектната отвсякъде Люси Дяковска стана втора ...

4

!!!

преди 7 години

За класен певец като Миро, тая песен беше просто тъпня, как да имитира простотията на Фики - ни гласови възможности, нито интелект, с говорни дефекти горкия, а Миро си е уникален певец с големи възможности!

3

маниак

преди 7 години

Не го следя, и не защото е лошо, а заради калпавата картина. На голям тв /42 см +/ е голяма мацаница. Кога Нова тв ще излъчват ХД сигнал???

2

Разбирам

преди 7 години

да се имитират истински музикални звезди,но да сложиш и Фики сред тях ми идва много!

1

Армен Хачатурян

преди 7 години

Колко мъка има по тоя свят. Пилета приличат на прасета брат.