8

Анонимен

преди 7 години

"Финният", нали беше обидена на феновете? Сега какво иска? Да го "обидят" и ветераните, ли?

7

Анонимен

преди 7 години

Работата е на изпроводяк ! Кепенците скоро ще хлопнат !

6

Анонимен

преди 7 години

Миналата година ЦСКА и Левски са били с равни дългове - около 25 милиона. Какво стана, ЦСКА ги закриха, като носител на Купата и класирани за Б група с тенденция тази година да се върнат в А група. Литекс ги изгониха в Б група. Левски го крепиха ББ и Дебелия, но тая работа свърши. И понеже много се подиграваха да ги видим те на кой ще вземат лиценза, че то вече и отбори не останаха със свободен лиценз.

5

Анонимен

преди 7 години

ако доиде отново Русев ЛЕВСКИ ЩЕ СЕ РЪКОВОДИ ОТ МАКСИМАТА НИТО СИ ГЛАДЕН НИТО СИ НАЯДЕН СРЕДНЯШКО ПОЛОЖЕНИЕ ТАКЪВ ЩЕ И ОТБОРА БЕЗ МНОГО ПАРИ НЕ СЕ ГРАДИ ГОЛЯМ ОТБОР СПРАВКА ЛУДОГОРЕЦ

4

nqkoi

преди 7 години

Вече ни хванаха за канарчета, защо ли ни смятат за толкова слабоумни. Русев подари акциите има няма преди седмица и сега ни баламосват как текат преговори и тем подобни глупости. Дано не съм прав, но Левски заминава по пътя на ЦСКА, може и да ги оставят в А група с бюджет да речем два три милиона, примерно осигурен от Столична Община, по модела Монтана. Нормално ли е да сменяш собственик през година и всеки следващ е получил акциите безвъзмездно и се хвали как само давал.

3

Анонимен

преди 7 години

Дължим 3-4 милиона на Нап - това е .Има 2-3 милиона на бивши собственици дето ще пият една студена вода ,че са издържали отбора на кредит .И 12 милиона за стадиона дето са разсрочени за 10 г .

2

Да, ама не!

преди 7 години

Нито една победа не е в състояние да изплати 20 милиона дългове. Sad but true!

1

ц

преди 7 години

Щом не се занимаваме с играта ,а с темата комунисти и фашисти -няма какво да кажем повече за футбола.