45

/БЪЛГАРИН

преди 7 години

До АнонименТОВА СЕ ТЕУТРЕШНИТЕ ГЛАВОРЕЗИ НА БЪЛГАРИТЕ---НЕМА ДА ИМА МИЛОСТ КЪМ НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН ТЕРИТОРИЯТА Е ОТБЕЛЯЗАНА ВЕЧЕ НА ТУРСКИТЕ И ЕВРОПЕЍСКИТЕ КАРТИ КАТО БЯЛО ПЕТНО БОРБАТА Е КОЍ ЩЕ ГО ЗАВЛАДЕЕ ОТНОВО ТУРЦИЯ --ЗАПАДА ИЛИ РУСИЯ--ИСТОКА НАРОДА БЪЛГАРСКИЯ НЕКА РЕШИ ОЩЕ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЗА ДА НЕ МУ ПРЕМЕРЯТ КОВЧЕГА ТАКИВА КАТО ОТЕЦ КОРТЕЗИ

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 41Кой ще се занимава с някакви си мижави 5-6 млн. Пиши ги поне 50-60 млн., че може и 500.Друго си е, нали? Звучи къде по-авторитетно.

43

ист

преди 7 години

Белене 2009 година 8899 жители.Белене 2015 година 7602 жители1397 жители са мигрирали и разлика между родени и починали.Мигриралите са се заселили в западна Европа и северна Америка.Мигрантите са приети , намерили са си работа и получават социални.Часкт от населението на Белене за съжаление са лош материал.

42

Българин

преди 7 години

Ами Паоло да хваща куфарите и заедно с бежанците да си търсят пътя за да не им го намерим ние. Ние сме православни християни, а не католико-мюсюлмани.Не са бежанци ами окупанти. Утре ще настроят джамии и ще поканят 100тина роднина всеки. А Паоло да си хваща пътя към католическа европа.

41

Учудена

преди 7 години

Не съм от Белене, но съм достатъчно запозната. Стана ми гнусно с руското знаме се гушкат. Тодоров е общински съветник и неговата жена е "етническата туркиня". Припомних си как беше подел инициативата за АЕЦ- БЕЛЕНЕ, в което няма лошо стига да не е за лична изгода.

40

Учудена

преди 7 години

Искам да попитам Красимир Тодоров, кога пак ще ни подсети за АЕЦ- БЕЛЕНЕ? Той както обикновено хваща вълната на недоволство и опитва да черпи дивиденти. Учудена съм как този човек драпа ли драпа само и само да го забележим, идват избори все пак. До онзи ден беше расист сега ни убеждава, че няма против никого, защото жена му била етническа туркиня / с *** венци/. Предполагам ще ни предложи и кандидатурата си.... ВЕРВАЙТЕ МИ ДА ВИ ЛЪЖА!!!!

39

Анонимен

преди 7 години

Още 5-10 хиляди и държавата ще фалира и не може да ги изхрани. А на турската граница са още 5-6 милиона готови да влязат в България.

38

Учудена

преди 7 години

Проблемът идва от липсата на контрол. Не съм съгласна да храним Пакистанци, Авганостанци и всякакви други икономически мигранти, имаме си *** / и те са ни много/. Трябва да се сложи ред и да се допускат ЕДИНСТВЕНО хората бягащи от войната, с документи за произход и влезли по легалния начин. На тези хора можем да дадем подслон. Не ми харесва да минавам по Лъвов мост и да виждам наглите погледи на "бежанци", които се имат за повече от българите.

37

Анонимен

преди 7 години

Абе Паоло, поне християни ли си приютил, или утрешните ти главорези ?

36

Циник

преди 7 години

Колега (немец) ми разказа пресен случайКарнавално шествие в Германия Голяма група мигранти стои на тротоара...малко момиченце изтичва на улицата пред трактор с прознуващи..немска баба се хвърля да го дръпне от пътя на трактора..мигрантите помислили, че детето е от тяхните - пребиват бабата, мислели, че иска да направи нещо на момиченцето!Такива приемаме в Европа

35

Анонимен

преди 7 години

На арабин, турчин и ислям доверие нямам!!! И няма да имам. И този католик плаши, щял да спре помощта на хората от Белене??? Да я спре, но ислям няма да има, няма да има шалвари и бурки, джамии и гнъсни араби. Никой никъде не ги иска, Унгария ще строи втора ограда, успоредна на първата. Те да не са по-глупави от нас? Там има един премиер Орбан, който не предава и не продава държавата си. А наш Боцко тайно прие Постановление 208 за да ги настанява. Подличко нали, гадно, през Август за да не се чуе

34

Циник до 35

преди 7 години

...откажи се от българско гражданство...и поискай сирийско...може да се успокоиш...и да поискаш убежище в Германия

33

Анонимен

преди 7 години

Колко ме е срам, че съм българин заради българи.

32

Анонимен

преди 7 години

Абе то и италианците не искат българи в Италия(то не ги искат никъде по света), но никой не е тръгнал да гони над 300 хилядите българи там.

31

до 31

преди 7 години

Тава,че правиш глупави сравнения не те прави автоматично г л у п а к!Но след като се самоопределяш като такъв...

30

до 23

преди 7 години

Първо казваш, че правя глупави сравнения, а после ми предлагаш да се кандидатирам и да те управлявам---значи ли това , че искаш *** да те управлява? с други думи ---тотално потвърди моите думи--------

29

До текущ 24

преди 7 години

Твърдиш, че българинът не вярва на тъжни картини, но само 2 реда по-надолу използваш същия прийом "страдал, колен, убиван, гонен..."Ясно е, че има бежанци има и мигранти, по икономически или други подбуди. Белята е в нашите собствени Оправници, които вместо да изготвят, приемат и прилагат ясни системни правила, не влияещи се от поредната смяна на властта, продължават да се попикват и загърбват проблема.Подписали сме ред международни спогодби и ще ги изпълняваме, но трябва да има ред условия.

28

Анонимен

преди 7 години

Предлагам да ги заселваме сред политиците ни.

27

Анонимен

преди 7 години

Бъдещите терористи вън от свята БЪЛГАРИЯ

26

До Бай Иван

преди 7 години

Бай Иване, вземи си ги у вас. Какъв е проблема щом си сигурен, че няма да има инвазия? Прибери ги и ще те питам след един месец как ще се чудиш да ги разкараш. Май не си Бай Иван, а някой Хасан или Ахмед който участва в ислямизацията на България.