13

Re 12: А фекалиите

преди 7 години

Не вкарвай думи, които не съм писал, а именно "защо реши, че кучето ти може без повод"Никъде не съм споменал, кучето ми да е без повод - чети.Без намордник: защото- в нормалните държави, общинарите, в частност зоополицията е запозната с анатомията на кучето. Кучето няма потни жлези, и се охлажда като диша. Особено през лятото обричаш кучето на смърт.- във държава, като си вземеш куче има тест за агресивност, ако кучетото ти не е агресивно, не слагаш намордник.Говори конкретно и с факти!

12

Анонимен

преди 7 години

Срокът не е безкраен - до 31.03 е, пише го в писмата до домоупавителите. И съм "за" регистрацията и глобите - в моя вход има един кредите милионер, който си разхожда кучето в училищния двор наблизо. И да му направиш забележка - гледа те като язовец и отминава.

11

Край

преди 7 години

Идеята била "не да се глобяват гражданите" ами ... Фандъкова се варди от налагане на ред като дявол от тамян - по е удобно да правиш спирки на градския транспорт нали - едни кинтички ти падат - като налагаш ред трупаш негативи - па нали после трябва да те изберат.

10

шаламонто тоягата

преди 7 години

Това ли е най-големия проблем на компирицата? Да брои домашните кучета, ами котките, ами рибките, ами канарчетата и пр. Тази пак строши ***!

9

Анонимен

преди 7 години

Гладен и жаден дочаках нощта,отчаян и тъжен, пак съм сам на света.Самотен и беден във жега и мразот теб, господине, по-свободен съм аз.Аз съм кучето на крайния квартали някой ден ще свърша под гумите на някой самосвал...

8

Анонимен

преди 7 години

Айде сега, не под общ знаменател! И аз съм от малък град, но никога не си оставям отпадъците от кучето и изключително рядко е пуснато без повод, а говорим за лабрадор - най- не страшното куче в света, но все пак голямо и някои хора се плашат от него. Поради тази причина е почти винаги на къс повод до мен. Всичко е до култура и лично усещане. И като липсва наказуемост, няма как да обясниш на българина, че не си длъжен да търпиш кучето му.

7

Анонимен

преди 7 години

В малките градчета и по селата е същото . Някои заблудени си мислят , че е привилегия да гледаш куче ,но да го гледат отговорно и не мърсят навсякъде . Хората не са длъжни да стъпват по кучешки *** по тротоари и паркове . На село всеки има двор , но гледат да ги изкарат на улицата за по -лесно да не чистят .Ако им се направи забележка са готови да се нахвърлят и на бой . Отвратително е да търсим права на животни , а хората са длъжни да търпят мръсното по улиците и да бъдат хапани и обиждани .

6

А фекалиите 2

преди 7 години

Имам шотландска овчарка - Коли. Но ми писна от фекалиите по улиците. Отвратителна мръсотия. Вземете мерки за непочистените фекалии. Наберете в общините доброволци - стопани на кучета, които да глобяват безотговорните стопани. Всички, които не почистват в моя район ги познавам лично.Имам куче, но тази мръсотия не се търпи. Отвращавам се, да не говорим за болестите.

5

Анонимен

преди 7 години

За хигиената, характера и всичко останало около животното отговаря собственика, ако той е про*т и мърляч, какво да се очаква от животното, все пак то не може да се изходи на място, което може ако не го заведат и не може да се изкъпе само и да се обезпаразити. Като си сви*я си личи във всеки един аспект на живота.

4

Анонимен

преди 7 години

поредното "всяко чудо за три дни"

3

А фекалиите?

преди 7 години

Кучето ми е регистрирано в общината,с чип, кастрирано, в домовата книга е. Е никога, при наличие, че има чип, няма да му разнасям паспорта по поляните. Не може кучето ми да е с намордник. Правите един тест за агресивност, и задължавате собствениците да извеждат агресивните кучета с намордник. И да не забравяте, че малките кучета са най-злобни - пинчери, мопсове, шпицове и ***, купени по пазарите. Глоби за непочистени фекалии. Всички кучета трябва да са кастрирани, с изключение на развъдници.

2

гошо

преди 7 години

А домоуправителите ще регистрират ли т.нар. "лелката с котките", която живее във всеки вход и всяки ден изнася пластмасова кофичка с помия в ъгъла пред входа да я ядат кварталните котки, мишки и гълъби.Тези дето хвърлят хляб от прозорци от балкони, защото са добри хора и трябва да нахранят бедното животинче долу пред входа също трябва да се регистрират.Нищо чудно че никой не иска да бъде домоуправител, незаплатана длъжност, всички те ругаят и заплашват, накрая те глобява общината. Ша са опраим

1

Анонимен

преди 7 години

Кучетата в София ги извеждат без каишка, намордник, тичат и с.ерат навсякъде в парковете , по улиците, велоалеите. Целият град е заприличал на кучешка тоалетна.