10

Сексът за отмъщение

преди 7 години

Гаджето открито флиртува с някого (с някоя). Предполагаш, че са си разменили телефоните. Веднъж-два пъти отказва да се видите и започваш да се съмняваш. Някой ти казва, че твоето гадже е било на купон без теб, а онова лице също е било там и май са си тръгнали заедно.Тогава правиш така, че уж случайно да се видиш с някой (някоя), дето отдавна показва, че много те харесва. Лесно става еднократно приключение.Гаджето пак започва да те търси, връзката ви продължава, ти се чувстваш удовлетворен(а).

9

Анонимен

преди 7 години

Това не просто не е добра идея, това е изключително жалка идея.

8

Заради

преди 7 години

неолибералните ви ценности и реклами на бози, като "Сексът и града" жените в България станаха най-долни ***, почти като деградиралите англичанки и еврейки. Отгоре на това са и неграмотни, четейки първия и някои други коментари. Селянки с претенции. През това време холандките и туркините имат по три деца и си гледат къщите.

7

Анонимен

преди 7 години

do 6,7 .!.

6

Анонимен

преди 7 години

Пълни али-бали. Това е първи секс след края на връзка, какъв секс за отмъщение ви гони?! И не е вярно, че не е добра идея! Чудесна е. Щом някой ви е станал симпатичен и ви се иска, а вече не сте обвързани, ами давайте! И кой е казал, че трябва следващата ви връзка непременно да е "сериозна"?! Преоткрийте себе си. Може 3-тия или 4-тия да се окаже следващият"ваш човек". 10% от "секса за една нощ" свършва под един покрив.И разбира се всичко да е казано и по взаимно съгласие и с кондом, Обичайте се!

5

Анонимен

преди 7 години

Звъннах..., телефонче на коуегата му и като се извъткаме те.., ти цуце видов ден! Виде, стремеж, в ъв всичко сторено, как му връхлита отгоре!!! Е цуце, прааали се, така?! Сега е кротко баганце. Принципо съм вежлива по душа, но сичко си е с мерата.Поболя се ще му мине. Здраве и берекет!!!

4

джам джам котаки

преди 7 години

До от ОПИТ,Значи комшията ти дължи вече 400 лв. Подкарвай цялото семейство белким си върнат борча .

3

от ОПИТ

преди 7 години

Комшията ми дължи едни 200 кинта и един ден тъй на майтап му казах ,че ще си ги взема в натура , та да си пази жената . Той взел че й го казал и тя от майтап не разбира и от тогаз -"ела вълчо , изяш ме" , а то за цяло стадо вълци има и пак ще остане (гони 100-те кг, да не й е уроки) , та не е добра идеята .

2

Анонимен

преди 7 години

Авторката е в гершка. Моята приятелка в момента в който разбра за другите жени. На следващия ден беше на среща и вече е в сериозна връзка, дори. Не се оставяйте на болката от отритването и самосъжаление, живейте и се отваряйте за други хора. Този мъж не ви желае ок. Но, онзи ви желае със сърце и душа, от дайте се!!!

1

Анонимен

преди 7 години

ай стига с тия хамалогиидайте нещо за изкуство