15

Pipi

преди 7 години

То да е само там добре

14

Американ

преди 7 години

Хората им се обаждат, а Оргабите се пипат по органа, но си получават заплатите, че и премиите..

13

Жител

преди 7 години

Те хора убиват и насилват и няма реакция, че чакаме държавен служител да започне да работи в "полза роду"! Хора, къде сте?

12

Реакция

преди 7 години

Каква реакция очаквате не знам. Другия път като се обади вместо да каже че режат незаконно дърва да каже че дават безплатно кебабчета. Всичко в тази сържава е на доизживяване , след това следва ледниковия период.

11

Фен

преди 7 години

Еко организациите не ги е грижа, те следят стриктно само фирми/места, които могат да рекетират - справка Банско!За подобни сечища - не се вълнуват зелените мародери.

10

ааа

преди 7 години

тази зона е частна собственост, съвсем скоро ще почнат строежи там. държавната собственост е над местността белята вода. Всичко до там ще бъде застроено...съвсем скоро...

9

Институциите

преди 7 години

"Институциите не реагират" Че то не им ли викат места за социално силни чиновници. Има ли поне една институция да работи в Българя? Ников НС, нито градски съвет, нито МВР, и т.н.

8

Анонимен

преди 7 години

Когато стане като в Руанда, голо и обезлесенно, ще се отпочне топурдията за търсене на причините. Даже може и нЕкой проект за проучване с външно финансиране да се осигури.Накрая, пак виновна ще излезе чистачката...

7

Анонимен

преди 7 години

И къде са зелените протестиращи 'еколози'?

6

аз

преди 7 години

Вече и в населените места зулусите секат без страх.Ако скоро народа не се вдигне България загива.

5

Анонимен

преди 7 години

До фактабдИкирала се пише и казва.

4

Анонимен

преди 7 години

Добре де, вдигате врява до небесата за Пирин (отчасти съм съгласен, но с особено мнение), а за това което става под носа ни на Витоша, никой не си отваря устата или се пишат 2 реда забутани някъде между другите новини. Вярно е че там става дума за нещо в много по-сериозни мащаби, но така ми намирисва на политическа демагогия от невластимащите, че чак смАрди!

3

късата памет

преди 7 години

Интересно е че така наречените еколози реагират само за неща свързани с много пари. Като се изсичат дървета ги няма, като имаше разлив в Лукоил ги няма. Имам чувството че нашите еколози не правят разлика между въглерод и въглероден диоксит. Но стане ли дума за инвеститорски интерес към нещо - веднага са там и протестират.

2

факт

преди 7 години

ДЪРЖАВАТА ОТДАВНА Е АБДЕКИРАЛА !!!

1

ТЕ...

преди 7 години

Ония не крадат и не бракониерстват...Те си берат дървета!!! И тъй като са стабилни 20% електорат, никой няма да ги бара!!!!!!!! То за нищо не ги барат като цяло, кражби, наркотици, убийства, вандализъм, насилие - па вие за едни дървета ще ги търсите!!! Боооожееееей....