60

Светльо

преди 7 години

До АнонименИ като говорим за сръбските помощни части, може да провериш на кого е предал сабята си командващият одринския гарнизон.След това прочети стенограмите от народното събрание по същото време.

59

Светльо

преди 7 години

До АнонименМежду другото Хитлер не е победен само от руската армия. Знам, че в Русия така смятат, но грешат.

58

Анонимен

преди 7 години

Клоунът така го хързулна на "шахматиста" в Кремъл, че той още не може да се осъзнае. Пусна му две три ласкави думи и жужи впрегна агентите си да му помогнат като си помисли, че за отплата оня ще му помогне да излезе от дълбоката изолация в която е изпаднал.

57

Светльо

преди 7 години

До АнонименЩе отговоря на въпроса ти когато започнеш да отговаряш на моите.По принцип такива като теб си мислят, че руската армия ни е помогнала здраво и при Ахелой.Та за 1885-а година?

56

Светльо

преди 7 години

До АнонименНееее. Не е толкова лесно.1885 година. Къде бяха руските офицери създали българската армия?

55

Светльо

преди 7 години

До АнонименПодскажете с какво точно се издадох?Идея нямам какъв е този Козяк. Пак твърдения без обяснения.По същия начин мога да твърдя, че те Руски ***

54

Светльо

преди 7 години

До АнонименИнтересен коментар.Ако знаех как, щях да изобразя учуден емотикон.Само да Ви напомня господине, че БЪЛГАРСКАТА армия е единствената превземала одринската крепост, пленявайки и гарнизона и. О щях да забравя. Без помоща на руската армия. Може да проверите.

53

Светльо

преди 7 години

До до СветльоВъзможно е и да съм ***.Просто до сега не съм получил никакво обяснение за нищо от теб.Може поне да опиташ да обясниш, пък после ще видим кой какъв е.За сега освен клиширани твърдения, от теб нищо друго не излиза.

52

Светльо

преди 7 години

До АнонименМежду другото какво е Козяк?

51

до Светльо

преди 7 години

"И от къде получихте точното признание на Светльо. И какви са тези фондове по дяволите?"Прекалено т. ъп си за да ти обяснявам, даже сам не се усещаш как се забатачваш все повече и повече. Всеки, който прочете разгвора ни ще стигне до това заключение.

50

Светльо

преди 7 години

До до СветльоМного твърдо не. Или малко се съмняваш?Ти стъпвал ли си там за да знаеш?Или просто ти плащат?

49

Светльо

преди 7 години

До АнонименИ от къде получихте точното признание на Светльо. И какви са тези фондове по дяволите?Нещо много добре сте запознати с тях?

48

до Светльо

преди 7 години

"Просто съм живял и в Русия и в Украйна и мога да преценя доста точно колко им е багажа."Не, изобщо даже не си стъпвал там. Просто си съчиняваш в движение.

47

Анонимен

преди 7 години

"Докато тия двамата се залъгват ,Европа печели ,което е идеално за нас.За жалост на русофилите ,ние винаги сме били и ще бъдем едно цяло с Европа."Европа щеше да печели ако имаше самостоятелно мислене. Европа има две крави отляво и отдясно. Вместо да ги дои и двете, тя действа като отритнато сираче. Наскоро висшите представители на ЕС заявиха, че ще топлят трона на САЩ в Европа, докато Вашингтон си смени "царя" с по-подходящ. САЩ се отдръпна, а Брюксел го хвана стокхолмския синдром...

46

Светльо

преди 7 години

До АнонименДаже не искам да влизам в такава полемика. Не знам как така ме разпознахте така категоричноПросто съм живял и в Русия и в Украйна и мога да преценя доста точно колко им е багажа.Даже в сравнение с нашия ограничен ресурс са на светлинни годиниИ ми се струва, че доста често забравяте,че сте българи , защитавайки позицията на РусияНо може би тя Ви плаща доста добре?

45

Анонимен

преди 7 години

И самодоволен нали "ето получаваме" хахаххахахахах тоя от кое село е? Какъв разследващ журналист само губят медиите

44

Анонимен

преди 7 години

"По добре да е Вашингтонска слуга, отколкото корекомска без ток и с 60лв заплата."И ето че получаваме директно признание от Светльо, че заработва от грантовете на американските фондации.

43

Анонимен

преди 7 години

Ние сме спокойни 1945 след Япония , не знам кой беше с кафеви *** и оцапан. Ама не бяха САЩ :) бедняци Турция ви свали самолетчето те на САЩ скачат :ддд Още вицове имате ли?

42

Анонимен

преди 7 години

По добре да е Вашингтонска слуга, отколкото корекомска без ток и с 60лв заплата. Червени мишки един телевизор, не можехте да си купите преди 89. Ходихте бедни като попове.

41

до Светльо

преди 7 години

"Всъщност не служа на никого. Просто мога да мисля"Интересното в случая е, че сам се разпозна като вашингтонски слуга, без да те посочвам поименно. Помисли над това.