44

Иван

преди 7 години

Кви анаболи? Откакто съветника му е веган и му е промил мозъка и той да стане такъв е на тва дередже. Това е основната причина Борис Бекер да се махне от щаба му.

43

Анонимен

преди 7 години

чисти анаболите

42

Анонимен

преди 7 години

Балканеца като се види в някой долар и става страшно...........Откачена работа.Борис Бекер го напусна точно за това.Да си вземеш в щаба "шаман" е абсолютна ЛУДОСТ възможна само п ри много *** ЧОВЕК.Ако си номер 100 да експериментираш но когато си номер ЕДНО да "сменяш вагона" епризнак на пълно малоумие.Тоя са го гепили кришнарите........Изгореха кинтите на плескавицата.А дано и *** скоро да скочи в кереча........

41

Анонимен

преди 7 години

Когато те докопат "Spiritual Leaders" от типа на Дънов-Мънов и става ТОВА!

40

Анонимен

преди 7 години

гледам и вие се озадачавате

39

Анонимен

преди 7 години

Не може Новак дотолкова да изперка, че да стане веган . Има друга причинаДано се оправи момчето, че ми е много любим тенесист

38

само ГЕРБ

преди 7 години

е тва да си сърбин веган е се едно като да си мокър огън

37

Анонимен

преди 7 години

Федекпрес е намбър Уан.

36

Men

преди 7 години

До Анонимен 39Може и да не е анорексия. Просто някои хора тук се опитват да сравяват проблемите на хората с това какъв им е хранителния режим. Човекът си има лични проблеми и му се отразяват явно физически и психически.

35

Анонимен

преди 7 години

До МенДжокович не страда от анорексия и слава Богу."Услужливи""съветници",искат да печелят на негов гръб и да пречат на личния му живот.Всеки има моменти в живота,когато слабее,или нададе малко на килограми.Ноле е цивилизован и твърде богат,за да намери,кого да пита,ако трябва.

34

Анонимен

преди 7 години

Джокович иска да е баща,съпруг и да има свой личен живот,без да се обяснява на другите.Още по-малко на Сърбия,която преследва само слава за страната,отколкото уважение към личното му пространство и здраве.Веганството тук няма значение,той сам с помощтта на лекарите си, ще реши,дали е добре за него,илил не.Много сръбски тенисспецове се натискат да му бъдат "съветници",но на немалка заплата и да тровят живота му.

33

Анонимен

преди 7 години

Според мен са лични проблеми. Говореше се нещо за брака му със сръбкинята, че не са ок нещата..

32

Анонимен

преди 7 години

до 33 точно затова казваме че Федерер вече 15 години е доминатор в тениса..Допреди 15 години никой не слагаше Сапмрас за номер 1. И оня ден когато федерер спечели 18-тата си титла от ГШ цял свят се предаде и каза- наистина този е номер 1. зАЩОТО В НАШИЯ ЖИВОТ ЕДВА ЛИ БИХМЕ ВИДЯЛИ ПО-КРАСИВА ИГРА ОТ НЕГОВАТА И ЕДВА ЛИ БИХМЕ ВИДЯЛИ НЯКОЙ ДА ПРАВИ 19 ШЛЕМА!Все едно да си мислиш, че някой ще счупи свтовният рекорд на 100 и 200 метра на Болт!

31

Мен

преди 7 години

Ноле никога не е бил веган. Просто покрай това, че имаше цьоликаля беше решил за кратко да ограничи месото, но от тогава започна да въвежда пак месни продукти. Проблемът не е това. Друг е въпросът, че тук много озлобени типове само това чакат. Като че ли няма хора, които страдат от анорексия без да са вегани. Защо си изкарвате комплексите, че нямате култура на хранене?

30

Иван

преди 7 години

Джокович не е веган от вече една година. Поинтересувайте се. Може да е болен, но не е веганство.

29

Любител

преди 7 години

В този убийственно изтощаващ спорт е много трудно да си непрекъснато на върха.Освен това всичко с времето си.Гледам тенис от годините на великия Борг,три големи шлема подред и се отказа на 25,а беше в силата си.И имаше ерата на Конърс,Лендъл.Макенроу,Агаси,Сампрас и...Федерер и Надал. Това е спорт-едни си отиват ,други идват.И бъдещите млади фенове на тениса ще казват че ,,Еди..кой си" техен съвременник енай добрия за всички времена.Колкото повече си живял,повече си видял.Важи и за друг спорт

28

Анонимен

преди 7 години

Психическото разстройство наречено "веганство" води до това.

27

Гошо

преди 7 години

Джокович наисти не е на себе си от края на миналият сезон.Гледах мачовете ,не става въпрос за някаква сериозна контузия или липса на енергия.Липсва му хъс и желание.Все пак е спечелил толкова много ,постиженията му говорят сами за себе си.Действително изглежда по- слаб тази година ,но чак пък притеснително не е.

26

аз

преди 7 години

СПИН???

25

Клюкари

преди 7 години

Човек да не може вече и да отслабне. Веднага някой тлъст разбирач ще му постави диагноза. Големи психолози, голямо нещо... А някой да се е замислил, че може просто да е уморен. Да носиш титла номер едно в света е нещо, което е прекрасно, но и много отговорно, а отговорността тежи.