24

В България

преди 7 години

Да се работи и неделя , да не се плаща извънреден труд, да се осигурява на 4 часа при работа на 12

23

Лисан

преди 7 години

При подобно изпидирастено и дрогирано бяло население, хич не се учудвам, че Европа се превръща в халифат. Либерализмът убива!

22

до 22

преди 7 години

Я пак!Кои са вече белите страни в Европа?БЯХА бели!

21

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е да се замислим, защо в Европа не ни харесват и по границите ни гърчат, явно се представяме от едно време подобаващо с ганьовщината. Ние все сме тарикати, все да минем метър, все изгода да има на аванта, да краднеш нещо от тук от там, да заобиколиш закона, това не се харесва на белите страни в Европа. И на мен не михаресва и за това сме и на тоя хал цялата държава, но все плачем, че не ни приемат, ами има защо! Не се ли променим всеки индивид по отделно така ще е и в бъдеще!

20

Анонимен

преди 7 години

Миналата седмица познат учил в Холандия ми разказваше за живота там, учудих се, че там не се пуши марихуана навред, както тук си мислим и да има постоянно дрогирани, а напротив, не се употребяват наркотици масово, имат страхотни нововъведения и улеснения в начина си на живот, за които ние можем само да си мечтаем.

19

Айдахо

преди 7 години

К'вото и да е позволено в Холандия , е направено законосъобразно и с граница. Холандия е на светлинни години пред България а *** плюе гладен , че наркомани били и т.н. Никой няма да те търпи там ако не се съобразяваш. Например кофишопа е до парка , но ако не пушиш там а излезеш в парка щи те глобят солидно. Дават ти определена свобода но само ако не пречиш на другите. Има 100 вида полиция , на коне , с колела , с мотори, с коли , с бусаве, цивилни... И има ред!

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10"всеки търси на баницата мекото и на работата лекото!"баце , кога не е било така в писаната човешка история :))) ... а сигурно и преди е било така . няма , така сме си устроени хората . другото е комунистическа пропаганда , за хората дето много обичали да се трудят по мините и в металургията :)))

17

Щирлиц

преди 7 години

Задължете всички холандци да се .....насред улиците.Ако не спазват закона,затвор 5 години.

16

Анонимен

преди 7 години

ЕС ще се радзели на 2 Европи- Западна ислямска и Източна християнска.

15

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Европа на две скорости ?Наглеци !Когато ни затваряхте предприятията и АЕЦ-а защо не ни казаха, че ние ще сме във втора класа ?!

14

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера някои хора, дето се възхищават на тази страна, там открито ни се подиграват, зарди тях не ни приеха в Шенген, митничарите им ни унижават по митниците, питат колко пари имаш, ама ще ти стигнат ли за хотел, тук хотелите са скъпи, и храната е скъпа, за какво идваш тук на посещение, какво толкова те привлича Холандия и др. *** въпроси, работил съм с холандци - изключително самодоволни и надути ко.пелета, имат се за нещо възвишено, абсолютни буклуци

13

Анонимен

преди 7 години

В софия са повече от амстердам

12

Нико

преди 7 години

Не знам защо като чуя Холандия си представям напушени и ***.аси.Но съм чувал че е невероятно красива и уредена страна.Ех защо не вземахме само добрия пример от другите страни а лошия да им го оставим на тях!

11

аси ктр

преди 7 години

Аз се прибрах от там ама не съм виждал бабички простит тутки.Може и да има ,не знам обаче къде ги е намерил карбовски.Или простопропа ганда.на комунизите.

10

Анонимен

преди 7 години

Мдаааа... спомням си Карбовски като даваше две бабички близначки от Холандия, които работят като простит yтки. Хвала на такъв морал! Няма що! То заради това, че се възхищавате на такива гнусотии, затова на повечето български момичета днес мечтите им са да ходят да работят на червените фенери или да са сервитутки. Амбицията за знания и честен и морален и благороден труд вече я няма - всеки търси на баницата мекото и на работата лекото!

9

Анонимен

преди 7 години

*** и виж.Няма *** по улиците ,красота ,зеленина,направо рай.Хората възпитани ,мразят селяните и наглите и нечистопътните и мръсотията.Не се късат от бач з,а жълти стотинки и си гледат кефа.Ще да ги стигнем ама точно никога.

8

Анонимен

преди 7 години

Браво бе ,е поне деградиралият запад сам ще се затрие.Непоправими щети са нанесени вече.Няма как да се оправят, целите им общества са пропаднали ,без морал и ценности.Нека умират де.....Бъдещето е руско!! Бъдещето е червено!!! БСП на власт!!! БСП!!!

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен2,можеш само да ядеш мушмулата на Беатрикс!

6

мен ми харесва

преди 7 години

В Холандия е готино. Елате и Вие!

5

Анонимен

преди 7 години

Шайка искаш да кажеш, брато :)