87

1

преди 7 години

Мисля, че се очертава да им бият шута от парламента !

86

хасан

преди 7 години

местане, не искаме торбички, а ни раздай парички, твоите милиони, бедни сме, не низалъгвай с торбички

85

я се скрии

преди 7 години

Baj Janaki Янакулсун ,Гьокче и прочее турчеещи се чисти българомохамедани , майката ви е България и ги оставете тези *** да си се бият в Турция . Главният имам на Казан призна публично Ние сме българи

84

Анонимен

преди 7 години

Интересно, защо агент Павел, извинете - г-н Местан не коментира откритата агитация на турския социален министър, българските турци и изселници в Турция да гласуват за ДОСТ?

83

Baj Janaki

преди 7 години

Да гласуваме за ДОСТ е по-добре отколкото за всички останали по- големи. Клин клин избива - казал народа. Само така може би ще увисне ДПС. Иначе досегашните патриоти, та реформатори, та гербери, бесепари - наяждане незнаят. Нито референдуми признават ни от демокрация искат хабер да имат. Власт, власт и пак власт. И избори и подкупи те пак ще са там същите 240 неканени нежелани, некадирни държавници с партийни субсидии /народни пари/ мислещи единственно за гушите си, ще лаят на трибуната за да

82

u4en

преди 7 години

ДОСТ 4%....ДПС 3.7%......и Доган в КАУША !

81

Аз

преди 7 години

Гласувайте за ДОСТ и да се приключват мъките на България.

80

АЗ СЪМ ЗА ДОСТ!

преди 7 години

ХАЙДЕ ИЗЯЖТЕ СИ МАРТИНКИТЕ!!!

79

АЙДЕ , ПРИКАЗКИ...

преди 7 години

..май забравихте , как печелехте изборите с капачки за буркани ...ха,ха,хаааа...НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО НА ПОСТ-СОЦ -а.....!!!!!1-месецпреди изборите ---дори нене сензация!!!!!!!!!!!!!

78

Анонимен

преди 7 години

За 22.50 са торбичките. В тая държава всичко е ненормално и така се прави

77

Има ли прокуратура

преди 7 години

Цялата работа, уважаеми сънародници, е, че пловдивския ту-пан (цацата) не си е на мястото! Говоря по принцип, не просто за този случай. А, това пък изцяло се дължи на ГР/ОБ, които са негови създатели и ментори в работата му!С две думи, ако някой не е разбрал - не е вярно, че ГР/ОБ не са направили реформа в съдебната система - напротив, направиха - прокуратурата обслужва властта... т.е. Бай Х...

76

Анонимен

преди 7 години

ха ха направо ми се прииска да грасувам за Доган, за да му видя на тоя изкривената от злоба физионамия, ако ДПС го напердаше

75

до 96

преди 7 години

абе олиго, някой да ти изтрий простия кометар, тук друга е темата

74

Анонимен

преди 7 години

*** човек и за паница леща се лъже !

73

Анонимен

преди 7 години

Президентът радеф заяви, че очаква правата на българското малцинство в Украйна да бъдат спазвани. Това значи ли, че радеф се меси във вътрешните украински работи?

72

Анонимен

преди 7 години

Имам куче питбул. Когато го разхождам и се изходи по голяма нужда му събирам акуту в едни рекламни торбички на БПЦ с изрисуван голям кръст на тях. Подлежа ли на наказание за това че ползвам торбички с лого за да държа в тях разни неща и по-важното, дали Господ ще ме накаже за това светотатство?

71

Анонимен

преди 7 години

Какво трябва да стане, за да се задействат съответните институции? Официално лице, министър от турция обяви, че подкрепят партията и то пред медии! Полицията, прокуратурата, Външно министерство?! Защо изобщо и кой позволи да се регистрира тази партия?

70

Анонимен

преди 7 години

Айде ако обичате да пишете на български език! Аз съм българка и като чета българската преса очаквам да разбирам за какво става въпрос. Не ме интересува значението на "достлук", не го знам и не смятам да го търся. Подходът ви е меко казано непрофесионален, за да не използвам по-тежки думи!

69

мм

преди 7 години

тука 99% от коментиращите са фесове от дпс треперят да не изгубят кокала

68

до 89

преди 7 години

не несъм от дост просто живея в регион с управление на дпс и много добре знам и ги виждам просто така