8

Много ясно

преди 7 години

Еее много ясно че няма да спре - той е безсмъртен ... или батман.

7

Анонимен

преди 7 години

ае на такива *** кой и как им дават книжки до вчера в учебната кола спира на знаци и светофари а днес с неговата не спира да се анулира книжката и на поправка

6

Тихомир Томов

преди 7 години

Пловдив е на първо място по бизнес и тъпашки катастрофи !

5

Анонимен

преди 7 години

Най-вероятно не е знаел да чете. За колко ли е купил книжката или тате му е дал? Купуването на книжки в опасно за нашето здраве!!

4

очевидец

преди 7 години

В София на 04.03.17 бул. Бели Дунав подобен с БМВ мина на пет поредни светофара на червен сигнал и остана жив благодарение на опитните шофьори да не би да е стигнал за два дни чак до Пловдив за да се претрепе.

3

до 1

преди 7 години

това че е немски номер не значи че виждаш германец да кара в БГ ;)просто си правят тарикатлъци да не плащат данък в България щото им е скъпа колата...

2

Браво ,младо

преди 7 години

Бързал е да седне пред лаптопа,да даде акъл и обясни как се кара безопасно автомобил.Интернет поколение-всичкое лесно,всичко ни е позволено,всичко знаем,всичко можем. А чия е колата и кой му я е купил. Ех слободия . И да не забравя -за катастрофата е виновен естественно Бойко Борисов.

1

Анонимен

преди 7 години

Току що един в София с кола с немски номер, едва не ме прегази като и той имаше знак стоп. Какво да се прави - немски манталитет, немска култура и немско възпитание. Трябва да им сменим чипа на немците. В Пловдив същата работа.