4

Floyd

преди 7 години

До 5Ееех, братле! Кристален пепелник на таблото, кученце с клатеща се глава отзад, на скоростния лост прозрачна ръкохватка със зарче в нея, на антистатика - светлоотражател, на броните допълнителни цветни лепенки, ветробрани на предните стъкла, допълнителен трети стоп, допълнителен фар за задна и отпред още два фара, теглич похлупен с тенис-топка, на предното стъкло тъмно синя лента... Така мога до утре. за жалост нямам излишни средства, за да реализирам "ТУНИНГ"-мечтата на соца.

3

Анонимен

преди 7 години

До ЩерюА какво ще кажеш за тунгован Москвич 412? Китеник на таблото, калобрани със светлоотражатели, антистатик, пластмасова щора на задното стъкло, дълга антена с набучено шоколадово яйце, гуми, боядисани отстрани с бяла боя...

2

20М

преди 7 години

Има неточности в статията: Притежавах точно този "донор" Форд Таунус 20М и той идва с 2.0 литров 6 цилиндра V образен двигател, 4 дълги скорости, двуврата, огромна уникална кола и без доработката. Вътре Таунуса беше с пъти по-красив от тази преработка: небесносиня кожа, метални хромирани лайсни и орнаменти по седалките и вратите, но отвън тази е по-хищна - признавам.Още скърбя за Таунуса, че се разделих на времето с него.

1

Анонимен

преди 7 години

Обущарю, не по-горе от обущата или Щерю, не по-горе от щръклиците.