15

Анонимен

преди 7 години

Да извинява професор Кръстева, но тук не става изобщо дума за сблъсък мжду Русия и Запада, а за продължаваща борба между Християнството и Исляма на територията на екс-българската провинция Македония. В случая обаче, Западът е на страната на исляма, а не на християнството (колкото и куриозно да звучи!). Но не е чак толкова куриозно, като се има предвид, че Западът ( с малки изключения като Вишеградската четворка) вече от години приема без съпротива ислямското нашествие на континента ни.

14

Циник

преди 7 години

Виждам как ще им се стъжни на пишманмакедонците! След някоя и друга година ще са малцинство...и 2та танка дето им подарихми няма да ги оправят.Молите, и мюедзините ще ги вкарат в правоверния път.

13

Анонимен

преди 7 години

За "оправдание" на цар Борис Трети да припомня, че той умира 1943година.

12

Анонимен

преди 7 години

Първи вариант: страната се преименува на Макелбания.Втори вариант: Македония се преименува на Албадония.Така ще се реши проблемът с името.

11

Анонимен

преди 7 години

Цар Борис не е дал Западна Македония на Албания а на Италия.Такива са били клаузите по договора с Германия и Италия.А после Титова Югославия продължи албанизацията на Западна Македония.Така че не ви е България виновна. А сега не ви виждам като държава без Федерация с Албанците.

10

Циник до MAKEDON

преди 7 години

Алоо Янееее...купи ли фе*са вече? А броеницата? Къф македонец си ти бе? Пиши се сърбин...или направо шиптър - ке се мъчиш по-малко!

9

Професор-синоптик

преди 7 години

Ветрове слаби, до умерени. Предимно силни.

8

Българина

преди 7 години

Сега е момента да направят референдум в македония за присъвдиняване към България, обаче но без албанската част. Така поне ще оцелеят, цру им набута 100 000 албанци след войната. Там където ича повече от 10% тюрбано държава не става и не вирее, ние защо сме на тоя хал!

7

MAKEDON

преди 7 години

DA ZNAE CELA BOLGARIJA ... Problemot so Albancite vo Zapadna Makedonija go napravi bolgarskiot car Boris 3 koj 1941-1945 cela Zapadna Makedonija cisto makedonskite gradovi Tetovo, Gostivar, Debar , delovi od Ohrid Kicevo so selata gi predade na Velika Albanija se izvrsi masakar na pravoslavnoto naselenie. Gospod da go kazni....

6

д

преди 7 години

Даже така глупава си изпратила дъщерята в Париж. Но тя тук ще ни управлява .......

5

Анонимен

преди 7 години

Глупости плещи женицата. Заев има сформирано парламентарно мнозинство. За какво са му нови избори!?! Иванов, като професор по конституционно право погази всякакви конституционни норми, показвайки явно тъпотията - президент в парламентарна република. А албанците имат пълното право при създадената ситуация да обявят за антиконституционни и президент и държава и всичко, стига да решат че им изнася. По същество Иванов с решението си да не даде мандат на мнозинството, гласува за федерализация.

4

Валери Симеонов

преди 7 години

Чудя се дали да влезем в ДПС заедно амблок или поотделно .

3

Левски цска

преди 7 години

В безисходица е и България ........Просто олигархията не остави нищо читаво да се развие и до 20 г ще е пустош .

2

Я,

преди 7 години

какво велико изказване!Професорката откри топлата вода!

1

Миленко Татарски

преди 7 години

Средния, най-дългия и дебел "сценарий" е най-вероятен за античките герои.