8

Анонимен

преди 7 години

Е С да си върне мисиите и да остави хората по света сами да се оправят

7

за сведение

преди 7 години

Ако не бяха така умували 20 г от Мастрихт насам ,да ,имаха шанс и за армия и федерална държава.Но те я отхвърлиха и то франсетата през 2005 .Нима не помните референдумите в Холандия и Франция.Ако бяха минали Англия напускаше още тогава .......Всичко са приказки за наивници като българите. Които просто искат пак ново СССР и да минат метъра в общите дела.

6

Анонимен

преди 7 години

6- в крайна сметка говорим за превръщането на ЕС във федерална държава , което май е единствения шанс за просъществуването на Европа като някакъв глобален фактор .

5

УМЕН

преди 7 години

До така е. Така е, да, но идеята за общи минимални работна заплата и пенсия е моя. Казвай цитирам като ползваш моя интелектуална собственост

4

Така е

преди 7 години

Единна европейска армия.Това е решението.Оръжията да се разпределят според нуждите и най вече в граничните държави на ЕС.Така ще отпадне нуждата да купуваме самолете и друга техника.Единна минимална заплата и пенсия, и тогава ЕС ще има бъдеще.Така ли е ? Така е!

3

ц

преди 7 години

А сръбско гръцки контингент да пази България от Турция. Тези поредни евро мисии май ще ударят само НАТО и съвсем ще доотслабят Европа пред исляма и Путин . Явно в ЕС мразят САЩ повече от Путин и исляма взети заедно .

2

Анонимен

преди 7 години

Пластмасовите брюкселски мозъци мъдрят поредната безсмислена и ялова схема за доограбване на данъкоплатеца.

1

Българина

преди 7 години

Предлагам първата мисия да е северен кипър