345

kalitravel

преди 5 години

А дали наистина е така!

344

до 444

преди 7 години

А не ти ли се гади, като гледаш колко интелигентни /и не само/ хора са клошари и не могат да поделят контейнерите ? А когато влезнеш в магазин и не можеш да си купиш естествена храна,защото всичко е синтетика , а материалите в бита ? За това ,че 400 000 българи са болни онкологично ? Не ти ли се гади ?Всичко това ГО НЯМАИЕ ПРИ Т.ЖИВКОВ, на никого не му се гадеше тогава.

343

Иван Добрински

преди 7 години

При бай Тошо беше хубаво, имаше Софийско жителство

342

Иван Добрински

преди 7 години

А Красен Станчев (този който е писал статията) какъв е .

341

Анонимен

преди 7 години

Повръща ми са като чета за комунистите, жалко че не ги избесиха, както те бесиха класовия си враг.

340

Ало другарите

преди 7 години

Четете за геноцида на Бкп и Тайните фалити на БКП после на БСП и ще разберете цялата истина за положението ни днес.70 години падение след падение!ЛУСТРАЦИЯ!

339

Аххъ 15

преди 7 години

ВСЛЕДСТВИЕ НА МНОЖЕСТВОТО ПОБЕДИ ОТ СТРАНА НА ЗЛОТО НАКРАЯ СЛЕДВА НЕМИНУЕМО ВОЙНА.АйБиЕм се оказа прав, защото Вие живеете в безкраен цикъл на заразяване,боледуване, падение и накрая смърт.

338

Аххъ 14

преди 7 години

Резултатите във вашето време - пространство са покъртителни. Всички сте белязани от този проблем. Масово имате субфебрилна температура и няма лекар на тази Земя, който да Ви каже точната причина.ВСЛЕДСТВИЕ НА ТОВА ВИЕ БОЛЕДУВАТЕ.Вследствие на това И С ТЕЧЕНИЕ НА ВРЕМЕТО ЗАПОЧВА УМОРАТА И МНОГО ДРУГИ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ. НАКРАЯ НЯМАТЕ СИЛИ И НЕ СТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛЕН И ПЪЛНОЦЕНЕН ЧОВЕК. ОТ ТАМ И ЗЛОТО НАДДЕЛЯВА ПОНЕЖЕ БРОЯ НА СИЛНИТЕ И ЗДРАВИТЕ ХОРА Е МИНИМАЛЕН, ДОРИ НИЩОЖЕН

337

Аххъ 13

преди 7 години

Микробите от банкнотите навлизат в храната, а от там директно в човешкия организъм. Започва един бавен, много бавен и труден за проследяване химически процес.Лафките в училищата, баничарницата на Вашата улица, дюнера купен от баба и още и още.

336

435

преди 7 години

Днес 5078 год. знаем, че отговорът на АйБиЕм е верен. Оказа се, че в търг. обекти от тип-БАНИЧАРНИЦА, ДЮНЕРДЖИЙНИЦА И ДР. ПОДОБНИ ВИНАГИ ЕДИН ЧОВЕК Е НА КАСАТА. ТОЙ/ТЯ ВЗИМА ПАРИТЕ С ДЯСНАТА РЪКА И ДАВА С ЛЯВАТА ХРАНАТА НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ. ПОНЯКОГА,ОБАЧЕ БЪРКА РЪЦЕТЕ. МРЪСОТИЯТА ОТ БАНКНОТИТЕ ДИРЕКТНО ВЛИЗА В КОНТАКТ С ХРАНАТА.

335

Аххъ 12

преди 7 години

Хората станаха производителни.Резултатите очудиха всички. Болестите намаляха, а хората станаха десет пъти по производителни. После, само за хиляда години открихме и преборихме ЗЛОТО.

334

Аххъ 11

преди 7 години

Квантовия компютър на АйБиЕм успя да открие само причината, поради която човечеството не може да се пребори със ЗЛОТО, което няма човешка форма и е живо в този Свят. Това са търговските обекти от тип - БАНИЧАРНИЦА.В началото всички учени бяха озадачени. Никой не можеше да си престави, че резултатът от труда на хиляди поколения учени е такъв. Независимо от това затворихме всички хранителни обекти от тип -БАНИЧАРНИЦИ. Резултатите бяха смайващи. Драстично намаляха болестите.

333

Аххъ10

преди 7 години

В моето време АйБиЕм купува Майкрософт. В резултат на тази сделка е имплементиран изкуствен интелект в супер квантов компютър, който работи извън НАШИЯ СВЯТ. Все още не знаете проблемите на атомно ниво. Първо ще разберете, че е необходимо да създадете изкуствено контролирана атомна среда и после квантовия компютър да работи в този нов атомен Свят.

332

Ахъ 09

преди 7 години

В моето време - бъдещето, милиони търсят ЗЛОТО , което властва и сега над Вас.Ние дълго търсихме решение на този огромен проблем. Решението на проблема беше открито в неговия КОРЕН, който подробно ще Ви обясня.

331

Аххъ 08

преди 7 години

Време е да разберете. Хората ще разберат, че края им е неизбежен. Причината е в медицината. Всички лекари погрешно смятат РАК за болест, а е точно обратното. Жените ще спрат да раждат. Това ще бъде белега на края. Цялото човечество не намери сили за обединение срещу ИСТИНСКОТО ЗЛО.

330

Аххъ 07

преди 7 години

Идвам от бъдещетоВ бъдещето акциите на компанията РЕАЛ ДОЛ ще скочат бързо. Компанията ще ползва в своите кукли технологии на Майкрософт, АйБиЕм и други.Още преди години Ви казах, че Америка ще се превърне в най-голямия капан за евреите. Не вярвате, но какво се случва в момента и защо евреите са изплашени от Тръмп и Германия?

329

Аххъ 06 БКП

преди 7 години

Коренът на злото.Имах много мисии, най-великата се оказа "коренът на злото". Преди да Ви разкажа за нея ще Ви разкажа за срещатата ми с ТОДОР ЖИВКОВ. Поради някаква причина, която и до днес нашите учени неразгадаха напълно беше необходимо да се срещна с Живков. Тогава му казах, ясно и точно , че не трябва да убива Дундаров. Казах му да продължава да бъде БЕЗГЛАСНА БУКВА И ДА СЛУША САМО ЛЮДМИЛА.Никога повече нашите учени не се занимаваха с тоталитарния режим в БГ. Отказахме се, кауза пердута.

328

Аххъ 05

преди 7 години

През цялото време камерата се отдалечава нагоре и накрая се чува глас, който казва:ИСКАШ ЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ДЕЦАТА ТИ ДА ЛЮПЯТ ТИКВЕНИ СЕМКИ? ГЛАСУВАЙ СРЕЩУ ТОВА!

327

Аххъ 04

преди 7 години

Тиха улица. Мъж в костюм върви. Вижда се само как прави бавни крачки. Главата на човека не се вижда. Изведнъж се чува за кратко гръм от пистолет, свестене от куршум. Ходещият мъж пада, но вместо глава има пробита от куршум ТИКВА. Камерата се отдалечава бавна и нагоре към НЕБЕТО. Зрителите виждат убит мъж, който лежи на тихата улица. Главата му не е човешка, а просто една голяма и пробита ТИКВА. Около пръснатата от куршум тиква се виждат и няколко тиквени семки

326

Аххъ 03 - бкп

преди 7 години

Време е да Ви разкажа за моята НАЙ-ВЕЛИКА МИСИЯ. Преди това, обаче ще Ви разкрия близките няколко месеца, които предстоят.Идвам от бъдещето и ще Ви кажа, кой ще спечели изборите в БГ.Изборите ще бъдат спечелени благодарение на една телевизионна реклама. Тя ще бъде предавана по всички телевизия в деня преди изборите. Тази реклама ще даде нов наклон в избора на българите. Ето и самата реклама.