43

М.Димитрова

преди 6 години

Участвах в конкурса за избор на директор през 2016г. Никаква прозрачност и липса на каквито и да е критерии. Никого не го интересува какви дипломи и квалификации имаш, а какви връзки имаш и чия жена/любовница си. Конкурсът беше абсолютно нагласен, а имената на "богоизбраните" се знаеха предварително.

42

Бивш учител в 81 СОУ

преди 7 години

Г-жо Парцова, забравихте да споменете в изчерпателната си биография, че ваши кумове са Зорка и Георги Първанови. Позволете да се усъмня, че сте възстановена на работното си място заради професионалните си качества. А най-малко може да повярвам, че е заради бунта на учениците. Ако някой взимаше под внимание мнението на децата, много други директори щяха да бъдат върнати на работа. Напр. сещам се за г-жа Малинска-директор, зад когото застанаха всички ученици и учители на 9 ФЕГ.

41

Ехо

преди 7 години

Ехо, къде е русата фурия която водеше хорото, защо не я снимате вече. Стига с тия откачени учители, те са страхливи, дайте ученичките.

40

Стаматов

преди 7 години

Парцова беше голяма приятелка на заслужилия зам.министър Стаматов и затова е толкова нахална. Сега сигурно вече се предлага на Денков.

39

Благородничество

преди 7 години

Призовавам госпожа Благородничество да започне гладна стачка, за по-добро българско образование и по-културни деца-ученици, които стават само за компаньонки. /Тези от репортажа/ А медията, която публикува тези глупости, по добре да се гръмне!

38

За Илияна

преди 7 години

До ????Илияна и нейните приятели са от контингента на МВР и детска педагогическа стая. На тях им е най добре като са на двора или като се друсат.

37

Franseto

преди 7 години

Разплаках се от липса на елементарен стил на писане, първо на френски фразата е Noblesse oblige, или Благородството задължава, но кому е нужно да чете, русите и черните златки сигурно сас били любимите ученички на госпожата.

36

художника

преди 7 години

Благородничеството задължава..... да възпитаваш учениците си, да уважаваш колегите си, да мотивираш всички с поведението си, а не да си правиш CV по медиите, госпожо Парцова!

35

журнал ст

преди 7 години

Аз се чувствам морално задължение да благодаря на моята приятелка г-жа Румяна Парцова за нейната лоялност към нашата медия. Тя е нашата царица и мис благородничество и ние ще публикуваме всички нейни бъдещи писма. Дори и да да за рубриката "Искрено и лично". Защото тя е нашия рицар на печалния образ:(

34

учител

преди 7 години

Работих в 81 СУ известно време и именно "любимката" на мързеливите ученици накара нейния любовник Христов да ме уволни, защото не и играех по свирката. Училището беше и си остава посредствено, заради директорката Парцова, защото тя колеше и тя бесеше и учениците си правеха каквото си поискат:( Мързеливите и нехайни ученици ги разбирам, но не виждам реакцията на учителите, които сякаш се радват да виждат, учениците им да псуват, викат и се месят там където не им е работата.

33

Випуск 2005

преди 7 години

Завърших образованието си в 81 СОУ и смело мога да заявя, че г-жа Парцова е изключителен професионалист. За разлика от Директора- г-н Христов тя се е отнасяла с нас с уважение и разбиране. Не всяваше страх в учениците, а единствено респект. Лично на мен ми съдейства в случай, в който "учител" превиши правата си и се опита да ме нарани дори физически. След оплакване от моя страна и проверка от нейна, след 2 дни този служител беше отстранен от длъжност. Благодаря г-жо Парцова!

32

Анонимен

преди 7 години

Две връзкарки тръгнали да си мерят връзките. Че и учениците забъркали.Срамота!

31

Иванова

преди 7 години

Не мога да повярвам, че тази лисица се прави на светица. Аз работих в училището и тази кукумявка ме правеше на луда, а в училището цареше безобразие, като инспектората се правеше, че нищо не знае. Тази кукундела командваше вместо Христов и беше нетърпимо. Дано я изгонят по-бързо.

30

Тигър

преди 7 години

До хиени и лешоядиНещо не разбирам каква е вредата към децата, които ако са деца нямат право на протести. И ако наистина разбирам вредата от сегашната директорка е, че не се намаляват часове, пишат се отсъствия и се задължават учениците да се държат като възпитани, а не като гамени и хулигани.

29

Директор

преди 7 години

Директорската длъжност трябва да бъде задължително мандатна, а учениците трябва да се изключват незабавно при хулиганско поведение. В противен случай образователната система ще рухне. А тази откачалка "благородничеството" по-добре да крие, че е учителка, защото е пародия.

28

Минчо

преди 7 години

До МинкаСкъпа ми Минке, обясни ми, дали в благородството се включва викане, свиркане, хвърляне на бутилки и псуване на учители. Ако е така то футболните фенове са най-големите благородници, а ти сигурно обичаш да те облагородяват.

27

????

преди 7 години

До ФенИлияна е фина млада дама, престанете да я обиждате

26

Фен

преди 7 години

Аз харесах протеста на Илияна и моля показвайте нейната снимка, а не тази коза!!!!!!!

25

благородник

преди 7 години

Къде е благородството на малоумната Парцова, която е ръководство а не учителка.Знаете ли колко учители си отидоха заради нея и нейния възлюбен Христов. Това не е благородство, а тоталитаризъм. Вредно е толериране на пряка оценка на учител от ученик. Това го няма никъде по света

24

???

преди 7 години

Кога директорската длъжност ще стане мандатна? Кога ще се забрани пожизненото заемане на ръководни държавни постове у нас?Докога конкретни връзкари ще се разпореждат със съответните администрации като с бащиния?Положението е удобно такова за управляващите ни вече четвърт век мафийоти, които назначават и поддържат по съответните управленски постове послушните изпълнители в йерархията на държавно узаконената престъпност.