88

Анонимен

преди 7 години

Оланд е абсолютно прав. Подривната дейност на Русия е навсякъде. Вместо да решават огромните си проблеми, руснаците си пъхат гагата където не им е работа и това ще ги съсипи накрая. Историята на брежневската дълга стегнация се повтаря.

87

Анонимен

преди 7 години

тая пък френска ***.....

86

европа

преди 7 години

хахахаха а в Русия няма арабески и мюсулмани.Русия е държавата в Европа с най много мюсулмани и арабески по официални данни.Там също има изнасилвания и убийства,това там е ежедневие.Само от натравяне с алкохол и лосиони за вана измират повече руснаци отколкото европейци в атентати.Русия си купува всичко от Запада защото само не може да произведе нищо освен пшеница и картофи.Руснака не знае да работи.Никой не иска да ходи в Русия защото няма ред и закон.Русия без Запада е Монголия.

85

До 104

преди 7 години

Досега беше така, но от сега нататък Западът ще загнива(напълни се с готованци арабески), ще има атентати, изнасилвания и гражданска война. САЩ са в дългова криза и доларът е надута хартийка без покритие. Русия има всякакви природни богатства, а Китай технологии, а двете заедно имат и много злато. Ще наложат скоро златен стандарт и ОЙДЕ коньо на западо у ряката!

84

европа

преди 7 години

Разликата е в това,че хората по сета искат да са под влиянието на Запада,а не на Русия.Просто Русия няма какво да предложи.Всеки човек на тази земя иска едно нещо,добър живот,човешка природа.А добрия живот,новото,модерното,тейнологичното,бъдещето,парите,всичко е на запад.Затова и дъщерите на Путин живеят на запад,богатите руснаци ходят да живеят и почиват на запад.А обикновения руснак живее бедно за да може богатите руснаци да живеят на запад,до като уж се борят с него.

83

въпрос

преди 7 години

Москва използвала всички средства за влияние на Запад. То добре, че Запада не използва всички средства за влияние в Русия??? Абе Оланд, кажи нещо по-умно. Ясно е, че всеки използва всички средства да се защитава и проектира влияние в своя полза. В Украйна да не би този Майдан да стана от самосебе си? Нюладн нали каза по това време, че САЩ са похарчили за пет години 5 млрд. за подготовката и няма да отстъпят и по този повод каза "майната му на ЕС", включително и на теб...

82

юбералес

преди 7 години

Taзи година ще се навършат сто години от началото на ВОСР и ''гниенето на запада'' В същото време Русия процъфтява и благоденства. Така ще е и през следващите сто години.

81

Bad Company

преди 7 години

Освен революции и *** какво друго е дала руската *** на света?

80

Де Гол

преди 7 години

С тези болшевишки номера срещу истинската френска десница, Оланд само нагледно демонстрира еврейския си произход.

79

Щирлиц

преди 7 години

А млъкни бе,френски ***.Гледайте си там шърли-мърли и плас пигал.

78

Ей

преди 7 години

***, правете се че не виждате нищо и оставете руснаците да почнат да гафят и видимо да се ***. И после за една вечер ще ги изколим всичките, в леглата докато спят.

77

Анонимен

преди 7 години

Русия си бута гагата навсякъде и скоро ще яде хурката. То бива, бива, ама бивол за курбан не бива.

76

Анонимен

преди 7 години

Този гол ***, оставящ лиги след себе си, когато се движи напред, може ли да отговори - защо на Русия няма право да търси влияние в други страни?Защо САЩ си прокарва път за влияние чрез насилие?Защо Меркел напълни Европа заедно твоята куха манерка с араби и се мъчи сега да ни ги натресе?Защо най-много са атентатите във Франция? Който има колонии, да отговаря за за лишените от препитание хора.Никой не може да забранява на никого да общува и да събира симпатии.Нали сте демократи?

75

BONBON

преди 7 години

MARIN LUPENE STE VI SLOGI VSICHKI NA MESTO.PUTIN PAK STE E PRESIDENT. A VIE MR. STE VIDIM KADE STE VI GO NACHAKAT..

74

PUTAKIN

преди 7 години

LOCHO MONSIEUR HOLANDE. SKORO STE VIDIM KAKVO STE PRAVICH ..

73

Станой от Ахелой

преди 7 години

Съгражданите на мосю Оланд през ден биват разстрелвани, газени и взривявани от ислямски терористи, но мосюто не вижда гредата в своето око, но сламката в окото на Путин ужасно му пречи и го дразни. Как се нарича този синдром в психологията?

72

Анонимен

преди 7 години

На руската пропаганда кълват предимно нискоинтелектуални същества, лyмпени и мapгинали. Човек с повече от два грама мозък никога няма да повярва на руските лъжи.

71

ku ku

преди 7 години

Mr. HOLAND. AKO MARINE DOIDE NA VLAST SPUKANO TI E GARNETO I D...TO

70

Станой от Ахелой

преди 7 години

Аз съм като Оланд и Меркел - все някой друг ми е виновен - предимно Путин и руските хакери. Кога ми присвоили ника, кога ми пишат минуси на коментарите, кога не знам си какво си.....не може така, ще се оплача на дедо Соррос и на арменския архимандрит.

69

11111111

преди 7 години

Ще ви кажа една голяма тайна:да знаете мене Путин ми се обади и ме накара да гласувам за Радев.Ако има още такива като мене -признайте си! Знаете ли колко доволни ще останат "евроатлантиците".Били са прави ,само Путин назначи Радев в България,никой друг !!!!!!!!!!