11

Пешо

преди 7 години

Статията е за това, че PSA купува Opel, само че руският *** коментира хипотетично бъдещо посещение на руския президент в Б-я ?!?!?!?!

10

Анонимен

преди 7 години

Добра новина! GM опропастиха много хубави марки. Добре, че правителството ги спасява (няколко пъти). От американците само Форд имат идея какво правят благдарение на европейската дивизия (най-вече).Дано PSA да пуснат хубави модели. Въпреки бъзиците за Опел не заслужват да отидат в забвение.

9

Анонимен

преди 7 години

Дано вече опелите престанат да гният.

8

Анонимен

преди 7 години

VAG са в шок като сорросоидди пред посещение на Путин в България.

7

смЕх

преди 7 години

Да видим кой ще е следващия който ще ги закупи в пакет. Преди време китайците лапнаха "Волво" ,а индийците "Ягуар" и "Ленд Ровър" от Форд Както е тръгнало нищо чудно след време досегашните собственици да останат блед спомен.

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Малее представям си хибрид опел с френски двигател."Няма какво да си представяш :) Това е реалност от повече от 10 години. Френски дизелови двигатели се ползват в немски, а и много други марки коли от сума ти време. Интересно колко малко хора си правят труда да попрочетат малко, а вместо това робуват на стереотипи от миналия век.

5

Анонимен

преди 7 години

В Дойчланд казаха 1,3млд, без гаранции за работни места и производство.

4

Дедото

преди 7 години

Вече е мит "здравата и уникална" немска кола и "слабите" френски и италиански. Това е тема безкрайна, дето се дъвче и предъвква. Всичко е едно и също вече. Нова ли е колата - караш 5-6 години, стара ли е, ако си имал късмет и си гледал овреме ще караш няколко годинки.

3

Razbirach

преди 7 години

17 miliarda sa prihodi be momko...inache kompaniqta e ot nqkolko godini na zaguba.

2

Анонимен

преди 7 години

Малее представям си хибрид опел с френски двигател. Предполагам че още на излизане от магазина нещо ще се е строшило или айде да не е толкова сериозно поне няколко датчика ей така за бъзика ще дадат фира.

1

Анонимен

преди 7 години

Да няма някаква грешка в цифрите, кой нормален човек ще продаде за 2,2 млрд. бизнес който генерира 17 млрд. за една година.