53

Анонимен

преди 7 години

И не е криза, а е катастрофа! Четвъртата /и последна/ национална катастрофа! Под благия поглед на всички управлявали от "демокрацията" насам, на които им трябваха ромски гласове срещу едно кебапче! А бийте си ги у главата сега!!!

52

Иван

преди 7 години

Гласувайте отново за същата мафия... Какво правиха управляващите досега?!?Вдигаха си заплатите.Купуват скъпи коли с парите на народа, вместо да ги дадат за пенсии и да повишат заплатите на най-ниско платените в администрацията. Направиха си хотели с откраднати от държавата пари, чрез корупционни практики. Тези пари бяха изстискани от работливия и болен народ, чрез данъци и такси.Депутатите имат хотели и скъпи возила, за сметка на разруха в образуването и здравеопазването.

51

Да Бялата раса умира

преди 7 години

"Внасят" ги? И защо? За да живеят на соц.помощи и да вършат зулуми ли?Деца от тях не ни трябват. Не са качествени.С нормална заплата белият мъж ще прави нужния брой деца, независимо от това кой умник какво твърди в дисертацията си, написана по конюнктурни причини.Ако белият мъж няма сигурна трудова заетост или е с недостатъчна заплата, тогава той е принуден да разчита, че жена му ще подпомага семейния бюджет, а тя ще се стабилизира финансово едва на 35-40 г. И я създадат едно дете, я не!

50

Иван

преди 7 години

Фактите говорят!!!България се превърна в най-бедната и най-бързо изчезващата нация. В България има най-много корупция и неравенство в заплащането.Два милиона работят на минимална заплата (460 лв). Депутатите и много от чиновниците (около 10хил човека) взимат от 8000 до 100000 хил. лв на месец, но нищо полезно не вършат. Само крадат и безчинстват.Към 2020г ще останат около 1 милион и 800 хил. работещи, защото ще излязат около 700 000 души от пазара на труда.Бог да ви е на помощ тогава!

49

Българин

преди 7 години

хаха веднага ми нацъкаха минуси. Интересно ми е защо хората, които искаме да имаме деца в България сме си направо малцинство.

48

Аген888

преди 7 години

До Българин Имаш моите поздравления!

47

И още нещо

преди 7 години

Друг проблем е качеството на онези, които се възпроизвеждат.Няма нищо страшно, ако броят на новородените деца си остане същият, но те да са рожби на лица, завършили минимум средно образование, работещи и амбицирани да останат в родината си!Но ако ще развъждаме такива, които не желаят да учат, нямат никакво намерение да работят и да плащат данъци и дори не си правят труда да научат български език, тогава дори и да увеличим раждаемостта десетократно, каква ще ни е ползата от това?! Само вреди!

46

Българин

преди 7 години

Не се мотайте, а правете българчета. Аз си направих две прекрасни, бели, русички момченца и не съжалявам за нищо. На 35 съм, здрав съм, работя, ще ги изхраня и образовам. Не се мотайте в 5 магистратури, кариера, пътешествия навън и т.н. Семейството не пречи на тези неща, но то е до време. Деца на 50 не се правят.

45

Анонимен

преди 7 години

До 66 Противна си ти т***р!

44

Факт

преди 7 години

В България има три основни етноса с различна раждаемост. Ако държавата се намесва, то трябва да е в посока изравняване на раждаемостта при трите етноса, а не както е сега от 27 години, към зануляване на раждаемостта при все още най-многобройния етнос и насърчаване на огромна раждаемост при един от другите два етноса, които в масовия случай не работят и са на помощи.

43

Факт

преди 7 години

Социалната политика на демократите след 1989-та година е тотално сбъркана и води до загиване на българската нация. Това, което трябва да се направи е коренна промяна в социалната политика - от сегашното "държавата взема, за да даде на друг", трябва да се отиде към "държавата не взима от родителите с деца". Казано по друг начин, държавата трябва да спре със социалните помощи, а вместо това да не взима част от данъците на родителите.

42

Анонимен

преди 7 години

Чета поста на Иван и стигнах до извод. Иван е в тежка перманентна депресия. Породена от неудоволетворение в личен план(нещата у дома не вървят)Проблеми! Всеки му е виновен за положението в което се намира в момента. И се е докарал сам. Мрачен, тъжен, апатичен, меланхоличен с мрачни мисли. Черноглед.

41

Do 65

преди 7 години

Прав си. Тогава в края на 70-те години, около 100000 от 120000 новородени деца, бяха българчета, сега са около 15000 от 54000 новородени. Топва е истинският проблем, който обаче се замазва с някаква криворазбрана толерантност.

40

Анонимен

преди 7 години

FRANCIQ SE E PRITESNILA 4E BROQ NA ROBITE ZA NAPRED 6T E E MALAK I NQMA DA IMA KOY DA IM SLUGUVA......

39

Анонимен

преди 7 години

8 инча зъби ще плюеш с това къде олицетворяваш бг жената, като кокошка. чукондур ! . верно си много противен жената е била права. противен мъж.

38

Анонимен

преди 7 години

Набор 78 съм. По онова време са се раждали около 120 000 деца.Как да няма демографска криза ако сега се раждат 60 000 деца?И то половината от тях са шведчета?Българките все с претенции - затуй ще се затрием като народ

37

Анонимен

преди 7 години

Аз предлагам да отскочим до Канада визите падат. Там ще цъфнем и вържем. Тук ще оставим майки и бащи 100апартамента,сигурна работа. Там ще мием ***, ще живеем в една стая под наем и ще викаме, че сме 100 пъти по-добре и ще си вярваме. Няма да познавате никой. Хората там нямат, близки познати прятели. На гости не си ходят, само с покана. Б а й, тръгвайте още ли сте тука!!!!????

36

Анонимен

преди 7 години

Лошо нема! Кат се препълни Немска Арабия с "мат'р'ял", и по нашите ширини ще плъзнат! Ей ти положителен прираст. Нема проблем!

35

А Н Т И

преди 7 години

При соца не си заключвахме къщите(денем) бе, кауни !Сега живеете в бункери залостени 3 пъти !!

34

Анонимен

преди 7 години

59 Ти пробва ли я та пишеш че е малка :)))явно ти се еталон за сексапил с теб не може да се говори :))))