5

venix

преди 7 години

ами чиниите, които УЖ са НЛО? що не ги пускат серийно производство? или още си мислим, че сме сами във Вселената? :D

4

ззз

преди 7 години

Корекция: за да видите какво НЯМА да става в бъдеще гледайте научно фантастични холивудски филми. Филмите, особено на последък, се правят от хора скарани с науката.След 50тина години (ако нещата не са се скапали тотално и не сме се самоунищожили или върнали в първобитния строй) на пръв поглед няма да има никакви съществени промени: компютри/комуникации забавят развитието и се пренасищат, медицината буксува, науката е в немилост,идеалите умират а религията цъфти,потребителския манталитет царува.

3

Aze

преди 7 години

За да предобиете представа какво ще става в бъдеще гледаите научно фантастични холивудски филми.

2

дърт хейтър-реалист

преди 7 години

Даже не я дочетох до край статията. Наслушах се вече. От 30-40 години слушам подобни глупости и НИЩО не се случва. Като дете се молех да доживея до 2000г. за да видя как совалките ще кацат по покривите на блоковете и как ваканцийте ще ходим до Луната а сега близо половин век по-късно всичко най-добро ВЕЧЕ е било направено ама преди 20-30 години. Преди 20-тина години на изложение в Япония медал взе спортна кола с макс. скорост над 300км и разход при 300км/ч. 2.4л. за 100км.Прах в очите .....

1

БГ дрон

преди 7 години

Чудо голямо! Ние си имаме "дронове", които при задръстване или на светофар ти "вдигат" капака на багажника и отнасят каквото им хареса. Може и от задната седалка.Екологични и маневрени. Родно производство.