13

Анонимен

преди 7 години

Фараж им го бутна,обаче никой не говори за него.Защо не той мисли как да се оправят?

12

Георги

преди 7 години

А,готови били.Ама ЕС дали е готов. Твърд БРЕКЗИТ е най доброто за България, за да се стреснат другите потенциални участници. Така ще се предотврати ефекта на доминото. На България разпадащ се ЕС не и трябва.

11

Циник

преди 7 години

На крива ракета - космоса и пречи!Не е запада - дето съсипа, и съсипва България!240 търтея, и шепа правителство...от 27 год. я "оправят"...че на дъто не може да си седне!

10

Анонимен

преди 7 години

добре, че дойде западната деморкация, че да разсипе държавата за 25 години и да изсели всички.Свободията накара 3млн българи да се евкакуират. Нищо важното е американските бази да са добре измазани, а свобода да вее косите ни!

9

Анонимен

преди 7 години

Другата година по това време ,нищо чудно да искат да запазят стуковото на Великобритания в ЕС.

8

Анонимен

преди 7 години

Някой май и разясни на дъртата кукумявка, която се мисли за наследник на Татчър как живеят голяма част от пенсионерите и безработните скрунджъри, които инвестираха преди години в евтини имоти в Испания и България, тъй наречените холидей хаусес, след излизането май няма да има евтини холидеи до Европа, нито айлазуване в чужбина на гърба на английската социална система.

7

до 5-ти

преди 7 години

Бай ***, тук съм си бил! И ми е екстра! Научи се да четеш! :))))))))

6

Един българин

преди 7 години

Бе много ми дреме на мене за Англия. Канада премахва визите за българи, след нея ще ги последва САЩ, а държави като Швейцария, която даже не членува в ЕС не само не изисква визи, но няма и ограничения за българи които си търсят работа там.Ако мога да ги степенувам, швейцарците смятат германците за мъpльовци, германците пък на свой ред смятат англичаните за мъpльовци. Смятайте колко класи отгоре е Швейцария! Да се оправят англичаните както искат без нас.

5

Бай Благой

преди 7 години

А ти 14 години какво "майната" си търси в чужбина??????

4

неутрален

преди 7 години

Не ми дреме за Лондон, няма да ходя да им работя. И за САЩ не ми дреме, и тях не искам... Живях там и се върнах. От тогава, всеки ден се радвам, че съм си тук - в България! Без да ме питат от къде съм и какво правя тук! Ще пукна един ден, но ще съм си вкъщи! Не ще се махна и ще продъжа да бъда щастлив тук, в България! Това е моят дом и ако на някой не му харесва - да се опита да помогне, а иначе да върви по дяволите. Въпреки всичко, радвам се, че се върнах... 14 години по-късно, радвам се!

3

Анонимен

преди 7 години

От сега почнаха съкращенията им. Познайте след излизането, какви ще им се случи. Ххахахахахах Популистът ги сурна яко и сега ще плащат с безработицата и обезценяване на валута .

2

Vai

преди 7 години

Da si plastat parite na eu i ...bye bye...ste im slojim plateni vizi po 1000 liri na angliiska glava za vhod v bg.

1

Патриот

преди 7 години

Тепърва ще го усетят ръбестия! Замириса им и се пробват да смекчат падането, ама няма да мине!