4

нн

преди 7 години

Честотите на мобилните телефони направо сваряват мозъка, но кой да каже че са вредни. Да не говорим и за очите, те също страдат. Световен бизнес, хем полезно, хем вредно.

3

Анонимен

преди 7 години

До i'mОстава и да йонизиращи... Пък и да не са йонизиращи множество изследвания доказаха точно проблеми в развитието и ръст на различни заболявания като мигрена, депресия, ADHD и т.н... Статията си е много точна и е едно напомняне да не говорим прекалено дълго от моб.телефон.Мен лично ме боли глава в продължение на половин час след 6-7 минутен разговор.. Това ясно ми показва, че трябва да внимавам. Ако на вас ви се струва безопасно, спете и с тях и ги пуснете да излъчват на пълна мощност

2

i'm

преди 7 години

Не е важно дали телата ни поемат радиация. Важното е да не е йонизираща! Телефоните, телевизията, радиото, рутерите и много други източници на радиоактивно лъчение ни облъчват постоянно и отвсякъде. Но това лъчение няма йонизиращи свойства.

1

Анонимен

преди 7 години

тоя 'лекар' не е много умен. Радиовълните не са в телефона или около него. Навсякъде са. Излъчват се от телефона във всички посоки и същото се прави и от клетките на оператора. Да не говорим за рутерите. Да си изяде дипломата и да се оттегли нейде в пустинята.