37

Анонимен

преди 7 години

На Балканите значи...Ние на Балканите не сме канили никого!Вие си ги канихте, вие се оправяйте! Писна ни от простотиите ви! Два дни не сте на едно мнение.

36

dk

преди 7 години

този младок като нашите лилета ,калинки и т н тръгнал да дава акълсмятам ,че за да заемаш такива постове държавни трябва много опит и годинка ,а не само хъс и костюмитрябва да се извърви дълъг път и както в америка мандатностза 4 год да покаже какво може и да си ходии купуване на гласове няма да има толкова много

35

Анонимен

преди 7 години

За Сан Марино или Лихтенщайн не казват нищо.

34

Анонимен

преди 7 години

"Виждаме какви Центове се строят в Германия , 3 етажни блокчета приличащи на Комплекси като в Слънчев Бряг , вървете и ги вижте сами"Е в контейнери ли да ги настанът.

33

Анонимен

преди 7 години

Нас никой не ни е питал искаме ли такива съседи .А ние се страхуваме от тези хора . Те си имат свой бит и традиции несъвместими с нашата култура .Нека се устройват в държави с тяхната религия и обичаи .Тук винаги ще да чужди и неприети .

32

Анонимен

преди 7 години

Виждаме какви Центове се строят в Германия , 3 етажни блокчета приличащи на Комплекси като в Слънчев Бряг , вървете и ги вижте сами

31

твърде късно е

преди 7 години

Какви Центрове за Бежанци , какви 5 лева , те отдавна вече са в Германия не само това но и на курсове по немски ходят , по Училищата дори в Универитетите за тях Кандидатстването е безплатно пише го в веб странниците им

30

Българина

преди 7 години

А какво ще коментира днеа бг по въпроса за новината от фронтекс??! А тя е че нпо тата стимулирали мигрантския поток и им пречат! Това не е новина, но като всеки брюкселски чиновник, като усетиха, че ес е към закриване следователно и измислената структура фронтека, взеха да проявяват признаци на живот, но е късно. Да бяхте ривали преди 1 г когато показваха как цру финансира полупката на лодки в африка и помага да се организира трафика към чрез специални нпо центрове.

29

Анонимен

преди 7 години

Не в Грузия, а в Казахстан, при Борат искат да ги пратят.

28

Анонимен

преди 7 години

Западните балкани не са канили никой.не са обещавали къщи, коли, пари...

27

Анонимен

преди 7 години

"Центрове само в мюсюлмански страни.От една вяра са да не пречат на останалия свят.Иначе са икономически пришълци.Не ви искаме.Неканени гости се за народите от ЕС,с изключение на неколцина *** политици."А НЕканените гости, които вленаха заради петрола, у тях...защо не викат НЕ искаме мюсюлмански петрол, нямаме работа в мюсюлмански държави???умнико...

26

Анонимен

преди 7 години

Що пък не е предложил да са в Швейцария и Норвегия, която не са членки на ес, а предлага на балканите и Африка?

25

българина

преди 7 години

Аз пък казвам, който предложи, той заложи. Да си ги вземат тези държави чиито еврокомисари и мин председатели съчувстваха на тюрбаните, а сега се скриха реално всички без източна европа. Исвен това искаме и репарации за причинени щети върху нашите граници и създадените проблеми.

24

Анонимен

преди 7 години

Центрове само в мюсюлмански страни.От една вяра са да не пречат на останалия свят.Иначе са икономически пришълци.Не ви искаме.Неканени гости се за народите от ЕС,с изключение на неколцина *** политици.

23

Анонимен

преди 7 години

Абе тези американци и европейци за какви се мислят...Аз мога да влизам и окопирвам тяхната държава за да си взема петрол, а те не могат да идват тук...какво си мислиха, че няма да има последици, като бръкнеш там където не трябва...лицемери с нобелова награда.

22

мъка

преди 7 години

Европейска армия и Генерален щаб и Гранични войски . Излизане от НАТО и проевропейскаполитика. Затваряне на границите за алахакбарите .

21

Анонимен

преди 7 години

Нали американците и западняците се опитаха да събудят народа, че Саддам и Каддафи са "диктатори", благодарение на америка и на европа народа се хвана въдицата..."събудиха се" и сега хората искат да живеят в демократични държави:-):-):-)кво...

20

До АВС

преди 7 години

Защото Америка и Европа първо вленаха там където НЕ трябва...искаха петрол а, на ви...:-)

19

Анонимен

преди 7 години

Абе както си искат така ги наричат- ту са мигранти, ту бежанци, ту са гонени, ту са поканени, а истината е една - това е армията на Мохамед, която ще удави Европа е кръв. Както искайте ги наричайте и си чешете езиците, ако щете, че ще ги пратите не в Грузия, а на Луната! Истината е, че в момента всеки ден в Европа влизат по 2-3 хиляди от тях. С намерението да останат завинаги и да оставят котило....и да ни вземат жените!

18

До АВС

преди 7 години

Защото Америка и Европа първо вленаха там където трябва...искаха петрол а, на ви...:-)