300

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИТЕ СМЕ КРОТЪК И ДОБЪР НАРОД- ФИЛЕТЕ СИ НА ВОЛЯ, КОЙ КОГО ХВАНЕ С НЕГО ДА СЕ ФИЛИ, НО МОЛЯ ДА СИ ЕДИ КАКЪВ СИ ФИЛ НЕ ОЗНАЧАВА ДА МРАЗИШ БЪЛГАРИЯ ТАКА ЯРОСТНО И ДА ДЕМОНСТРИРАШ ОЗВЕРЯЛА БЪЛГАРОФОБИЯ- ОБИЧАЙ СТРАСТНО КОЙ КОГО СИ ИСКАТЕ, НО НЕ МРАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ, НЕ Я УНИЗЯВАЙТЕ, ВИЕ С ВАШАТА ОМРАЗА КОЯТО ТАКА АГРЕСИВНО НАСАЖДАТЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ЩЕ НАКАРАТЕ ДА НАМРАЗИМ ЕДИН ИЗСТРАДАЛ И СЛЪНЧЕВ НАРОД.

299

Група сорроссоиди

преди 7 години

Ще се гръмнеме от яд, мамка му!

298

Питам

преди 7 години

До Анонимен 373 Теб какво те е еня чий е Крим,бе?Да си се оправят там, а ние да си гледаме нашите дертове?

297

Анонимен

преди 7 години

Смех! Руския президент никой не може да го кани, най-малко пък скапаното есе. При президента на Русия се ходи на крака!...Е да, ама посоль Макаров не мисли така. Дори се налага да моли Радев за покана, та дано някой да го покани.

296

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРуски президент независимо дали Путин или наследникът му няма да бъде поканен на територията на ЕС----------Смех! Руския президент никой не може да го кани, най-малко пък скапаното есе. При президента на Русия се ходи на крака!

295

Анонимен

преди 7 години

До ШопНАТО е само призрак. А Украйна - няма такава държава.

294

Анонимен

преди 7 години

Крим е Руски. Въпросът е затворен. Русия им пиka на поканите на третополовите, умрял е руският президент да им ходи на посещение в содомитския съюз, да продължават да скачат до небето и да си налагат смешните санкции. Крим е руски и винаги ще бъде руски.

293

Анонимен

преди 7 години

Руски президент независимо дали Путин или наследникът му няма да бъде поканен на територията на ЕС докато нарушените граници от Русия не бъдат възстановени.

292

Анонимен

преди 7 години

и какво е днес демократична България - една проскубана бананова република, без армия, без образование, без здравеопазване, но с 3 млн българи зад граница.Карай, поне си имаме 4 американски бази... то некои хора ако беха малко по-умни щеха разбера колко са елементарни!

291

Анонимен

преди 7 години

сороските *** пъплят хаххахаханаблюдавам активизиране на обратните и третополовите

290

Анонимен

преди 7 години

До Герчо с тамбурата 360България никога не е имала 8 реактора. Русия нищо не ни е предоставяла. 6 те реактора на АЕЦ Козлодуй си ги платихме. Тези реактори са били модерни преди 40 години. Първите два са от модела на Чернобил, за който е доказано че е опасен. Даже заради мегаломанските проекти на Гоце платихме и още един. Сигурен съм че ако прогнозите за изборите не са добри, шефовете които ви спускат репликите ще ви кажат да пишете за 20 реактора

289

Терминал 2

преди 7 години

Тази *** червена , няма ли кой да я думне като при съседката и жужето да види , че реално народа ни го мрази + небратушките !

288

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 355България беше в това положение и преди да е член на Ес. И причината за това положение е, че 45 години България беше зад желязната завеса и беше член на СИВ. И след това 27 години не може да се отърве от синовете и внуците на комунистите.

287

Анонимен

преди 7 години

Дефакто България е съюзник на Русия. В случай някой сериозен конфликт или напрежение никой друг няма да даде сериозна помощ на България. Никой няма да бъде против новото турско иго на територията на България. Но понеже тук стотици хиляди руски войници са дали живота си, Русия ще има решаваща дума относно бъдеще на България.

286

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 351Това е ново. Да не сте имали оперативка в щаба на троловете по празниците. България нетно получава пари от Европа. Дори Нинова не е толкаво нагла, че да го отрече публично. Но за троловете е чудесна опорна точка.

285

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо конкретно в новината...

284

БГ

преди 7 години

До АТАКИСТТи и всички от ЮРУШ на сидер ага сте депесарски ибрици!Няма как националист да хвали друга страна ОСВЕН СОВЯТА, а вие с пяна на уста защитавате Русия, не България!Смешни и жали еничари сте!Да живее България!

283

Анонимен

преди 7 години

До IC XCИнтересно е че сега Путин е рамо до рамо с Ердоган. Та в тоя ред на мисли ЕС е срещу Ердоган, така че интереса ни е с ЕС.

282

IC XC

преди 7 години

Някой хора наистина пишат тотални простотии. Вие наистина ли смятате, че българският народ няма да вземе страната на Русия при нарастващия неосманизъм и ислямизъм? Българският народ знае, че дедите им са се били рамо до рамо с войниците от Руската Инперия срещу турските ислямисти, подобни на тия дето сега вилнеят в Сирия....

281

Късата памет

преди 7 години

И другата ви мантра е много смешна. При соца били осигурени на хората храна и консумативи. Сега да ви обясня и на маймуните в зоопарка тези неща са им осигурени и даже не ги карат да работят за тях, обаче живеят в клетки. Е така се живееше при соца като животни в клетка. Мръднеш ли в страни - концлагер, тръгнеш ли да бяга разстрел. Граничарите имаха виц, че всички нарушители на границата са застреляни в гръб защото са бягали от България, а не са влизали.