18

Анонимен

преди 7 години

Обича я до полуда, но от инат не и се извини за нанесаната обида.!!! Беше съкрушена, едвам се съвзе. Тя си хвана друг. С него ще се занимва. Интелигентно , възпитано момче.

17

Анонимен

преди 7 години

Ако връзката е изчерпана в нея е имало много любов, обич е имало в страст, разбиране. Остават приятели. Ако пречупват насила чувства потъпкават любов, обич. Тази болка се превръща в презрение, огорчение омраза, ненавист. Връзките с даден чове, трябва да се консумират напълно до тяхното изчерпване. Тогава хората остават хора и човешките взаимоотношения се запазват напълно. Заражда се приятелство.

16

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо по страшно от това една жена да ви намрази!!! . Правете си сметката да не ви излезе крива в даден момент. Връщане назад няма! Прошка няма и втори шанс не се дава.

15

Анонимен

преди 7 години

Кога мама се омъжваш да му видиш семката мама. Ако он е като баща си коце мама, няма мама как да бъде домошар. Се ще му се ще мама нова гаца да за любва. И кога му мама презрее ще се хваща за нова мама.

14

Анонимен

преди 7 години

След любовта има 2 варианта:1) тя става на омраза и неприязън. Това е в случаите когато любовта им не е могла да порасне, да се разгори и да изстине.2) остава като приятелство. Това става когато дълги години сте се обичали, но вече и двамата знаете че любовта я няма. Тогава има дружба, защото любовта е горяла пълноценно

13

Анонимен

преди 7 години

Бронята, меча хвърляш ръкавица и сам война е войн.! До края на дните ви си правете война. Ако щете съберете противотанкова пехота и се разделете на два лагера. Бой по каската с манерката. Утепайте се за благото отпреди 5 години. Поръчайте камиони ЗИЛ при преместване моето си е мое. Дрехи през балкона и посуда не се приемат. Замърсявате Околната среда! Кой ще чисти родината, след вас!? Спечели войната, но не и битката в съда. Кой ще плаща дяволъка!?

12

Анонимен

преди 7 години

Драги ми разбивачи на женски сърца! Не се величайте!!! Нищо велико. Предвид, колко е огромно женското сърце и е способно да обича двама мъже с еднаква по един и същи начин и сила. Да разбиеш на къшчета лед, толкова необятна нежна вселена. Като женското сърце си сърцеразбивач. И как се лепи и събира?! Това да не вие бутилка от шшшвееепссс! Мъже!!!

11

До 9

преди 7 години

Зависи си изцяло от нея,ако е истинска НЕ???

10

Анонимен

преди 7 години

Добри познати.

9

Анонимен

преди 7 години

Той се връща, а тя..., тя ще го приеме ли, след като и е разбил сърцето веднъж.

8

До 7

преди 7 години

Има ли предателство за приятелство забрави.Никой истински човек не иска да има приятели които са го предали.

7

Анонимен

преди 7 години

Обоснови се! Защо. Не мога да приема. Вече няма любов има приятелство. Да! В началото не могат да се понасят и виждат, след като се разделят. Винаги има наранени, огорчени. Но времето е показател за отношенията вбъдеще. Минава, това огорчение както е отминала любовта и обичта. Минава и болката от предателство и унижението. Минава, дори презрението. Остават добрите маниери и човешкото отношение, след време.

6

До 2

преди 7 години

Където е имало любов приятелство не може да има.

5

Анонимен

преди 7 години

Тя е евтина п р о с т и т у т к а. Чичи си плаща и тя му кляка. За това се натиска и на мъжа ти. Но, има й в предвид, че е пълна с болести. Прави компания и те я хранят, купуват и парцали. Явно и тя е щастлива. Но ослюнчва високоплатежни чичковци.

4

споделил, че я е

преди 7 години

видял от прозореца на сегашната си приятелка. Този човек явно й е казал и тя започнала да търси приятеля ми, цяла зима му предлагала да се срещнат, после се отказала.Моят приятел твърди, че нито веднъж не е приел поканите й.Аз предполагам, че се е амбицирала, след като е разбрала от чий прозорец я е видял той. Сигурно ме е видяла, когато е идвала при възрастния си приятел и е решила да провери дали може да си върне младото гадже. Не знам какво е станало с тази жена, при чичката виждам други.

3

Накратко

преди 7 години

Срещу нас живееше разведен чичка, голям шеф. На балкона му виждахме млади жени, най-различни. Знаеше се, че сменя любовниците си като салфетки.Веднъж у нас беше на гости приятелят ми. Точно тогава на балкона на чичката излезе стройна жена, по-възрастна от нас, изглеждаше малко над 30 г. Моичкият се изненада,после ми призна, че за кратко е имал връзка с нея, била 7 г. по-възрастна от него.След време ми каза, че е споделил със свой близък, покрай когото се е запознал с онази, че я е видял от про

2

Анонимен

преди 7 години

Какво лошо има в това да са в добри отношения.

1

Виктор

преди 7 години

Истинският мъж никога не се връща назад.Той е бил в ръцете на някоя жена,а тя го е изтървала.Нали знаете изпуснете питомното,а гонете дивото!