14

Анонимен

преди 7 години

Congratulations Podueneville! The won over the oranges is great moment for all of you!

13

varg

преди 7 години

Само Левски и тесни.

12

Анонимен

преди 7 години

Сао Левски и това е то . Левски -щампион !Червената смрад да си ходи в кочинката да играе кален футбол.

11

Анонимен

преди 7 години

ЦСКА ВЕЧЕ ГО НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ РЕГИСТРИРА ЦСКА ИМЕ!!!!!!!!!!!!ОРИГИНАЛА ЦСКА НЕ САМО, ЧЕ ФАЛИРА АМИ ОЩЕ НЕ Е ЗАЛИЧЕН И ВСЕ ОЩЕ ГО ИМА НО НЕМОЖЕ ДА ИГРАЕ!!!РЕАЛНО ЦСКА НЕ СЪЩЕСТВУВА В МОМЕНТА!

10

Анонимен

преди 7 години

В зимата на 2011 бях за малко във Валенсия, Испания. Един ден имаше някакъв футболен мач на "Местайя".Прости испанци.... Помъкнали на мача и жените, и децата си / някой съвсем невръстни/.И това 4 /четири/ часа преди началото на срещата. Никъде нямаше блокада на пътища от полиция. То като че ли и полиция нямаше... Тук-там по кръстовищата се виждаше униформен. Хората и на влизане, и на излизане от стадиона / бях все в този район/ бяха весели, засмени... Фиеста -празник ! Също като в София.......?Прочети още на: dnes.bg/sofia/2017/03/04/blokada-v-centyra-na-sofiia-za-macha-levski-c

9

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересуват тези два селски отбора.Аз съм гражданин и данъкоплатец.Проблема е че цяла София във вчерашния празничен ден беше затворена.Даже не знаех причината.Оказа се че щели да играят ЦСКА и Левски.Знаете ли колко ме интересува?Интересува ме като изляза да мога да стигна от точка А,до точка Б.Откъде на къде ще ограничават правото на придвижване на 1млн.души,заради две шествия от *** от по 1000 човека?Да излезе кметицата да се извини на софянци и всички гости н

8

тролев

преди 7 години

Ам то ако не е алкохола и коката , кой ще успее да изтърпи един цял мач от родната А група. То почне срещата и мъка, мъка , иде ти да метнеш телевизора през прозореца и да скочиш след него.

7

Анонимен

преди 7 години

до 8 Боли ли чоррбар? Муахахахаа...нещастна про.ста мъррша!

6

До 6

преди 7 години

Присмял се хърбел на щъркел. Добре, че ЦСКА не вкараха, а имаха много възможности. Левски, горките, седем пъти ЦСКА ги трепа, днес празнуват. Да купят на вратаря на ЦСКА един подарък, че излезе да прави глупости. А и Левскарят го изигра добре, като делфин се метна. Както и да е. Разрухата в Левски е на път. С тези футболисти и този треньор, късметлийко, ще ги видим на следващ мач. Който ги хване и си ги бие, и на Герена. То кой ли не беше. Дербито няма нищо общо с първенството.

5

Зрител

преди 7 години

Безкрайно българска простотия разрешена от властта на тълпа *** -*** с мозък на врабчета. Защо охраняват тази тълпа вмвсто да я пратят да строи така необходимите ни магистрали?

4

Анонимен

преди 7 години

Гледам вчера Рецитала на Меси и го сравнявам с това на "Васил Левски" и си казвам: Боже, ние на една планета ли живеем?

3

Анонимен

преди 7 години

Преди мача влизат на стадиона яко "замезили" и след мача пак "замезват". Нормално е!

2

???

преди 7 години

Какво "вечно дерби"?!!!Левски срещу преименувания Литекс и Чавдар от Етрополе. Не знам мач на Левски срещу Чавдар да се нарича вечното дерби, както и да се нарича сега Чавдар от Етрополе.

1

ЦОНЬО

преди 7 години

кого биха тези от подуяне