9

Анонимен

преди 7 години

Посланик на САЩ пише,че ББ - два пъти премиер на БГ е престъпник!Световната преса пише,че е посланик на БГ в САЩ е престъпник! Следва,че САЩ и ЕС признават и работят с БГ правителства, ръководени от престъпници!Явно това са ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ И СОЛИДАРНОСТ! И е естествено и БГ фирми,с одобрението на такива правителства , да се занимават с престъпна дейност не само в,но и извън БГ! А и "контролираната" контрабанда е полезна- увеличава приходите в бюджета!

8

Анонимен

преди 7 години

Азербайджан не контролира Нагорни Карабах,от преди разпада на СССР,отдавна трябваше да пият една студена вода и да забравят за областа,още повече,че там бошинството от населението бяха арменци,а сега са 100% .

7

Анонимен

преди 7 години

Българите...длъжни ли са всеки път да показват на всякъде корупциянската си културата...

6

Анонимен

преди 7 години

Сеаг Алиев такъв газ ще ви даде че ще летите.

5

Ееее супер

преди 7 години

Еее съпер прочуваме се навсякъде по света, където стъпи Български крак нищо не е както трябва. 99% негативни и едва 1% позитивни новини за България и Българи по света. Има с какво да се гордеем да

4

Анонимен

преди 7 години

Частно и Тоталитризъм невърви.

3

qhnalametlata

преди 7 години

Дам... даже се досещам кой стои начело на поне една от тях. Самозабравил се новобогаташ от времето на лукановите куфарчета... Ама Онзи Отгоре си знае работата.

2

бургазлия.

преди 7 години

Н яма да е излишно ако ДАНС се самосезира и прояви интерес към ОБЕДИНЕНИЯ ПАТРИОТ Валери Симеонов дали няма участие в някое от обявените предприятия. Честите му посещения в Горни Карабах не вярвам да е от кой знае каква любов и загриженост Освен ако няма лична изгода както загриженоста му по отношение на Ограда на БТГсе оказа че в строежа са заети негови фирми.

1

Анонимен

преди 7 години

Трудно ли е да напишеш "наши", вместо "BG", поне журналята трябва да уважават езика ни!