63

Йохохо

преди 7 години

Безумие! Европа си е поканила господари от Азия и Африка. Засега кротуват, защото Европа им слугува и си плаща джезието. Да видим, ако опита да не им угоди, какви ще ги къдрят.

62

Анонимен

преди 7 години

1100 лв и ще си живея добре в провинцията. За големия град ще ми стигнат,ако имам жилище. Да ама колко българи получават толкова?

61

Анонимен

преди 7 години

1/3 е много. Нали Путин освободи Сирия, защо бягат сирийците от хубавите руски братя?

60

До 71 сириец...

преди 7 години

Тези хора не са мюсюлмани. В Корана е записано, имай толкова жени (и деца) за колкото можеш да се грижиш и издържаш. Сам! Ако можеш да издържаш 4 жени и децата им, ОК. Но дали те ги издържат сами? Или стоварват и жените, и деСата на социалното министерство на приемащата ги държава. В този случай те нарушават сериозно Корана и не могат да бъдат наречени мюсюлмани. Оттам не могат да се ползват със защитата за недискриминация по отношение на религиозни убеждения, защото не са мюсюлмани.

59

Анонимен

преди 7 години

Днес бяхме в два парка в София - забрадка до забрадка и пълно с чер ни тара м буки.Чудно ми е колко от тези имаха изобщо някакви документи....

58

на месец 30 хил.евро

преди 7 години

Сириец с 4 съпруги и 23 деца... взима ?360 хил. за година помощи в Германия! Мъжът е работил в автосервиз в родината си, но не е хващал работа, откакто е в Германия. Той заяви, че иска да работи, но неговата отдаденост към семейството прави нещата трудни.

57

ДА СЕ ЗНАЕ

преди 7 години

Няма Бежанци Сирийци , те се бият с ИДИЛ за да си защитят Държавата и Децата си .Всички бежанци със Сирийски Паспорти ЛЪЖАТ- взимат документите на заклани хора . Това е Проект на САЩ и Сорос за Изкарване на пари . Мисля че ЕС Службите заедно с Руските Служби ще се справят с тази Атака .

56

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВ момента госпожа Меркел е облъчвана жестоко от изток и от запад.В момента,в който Гурмания има своя политика,ЕС ще стане по-силен,България по-спокойна.

55

нацистка Гавра

преди 7 години

Защо държавата България масово настанява емигранти в малките градове предоставя им всички удобства,дава им по 1100лева,а на пенсионерите дават по 200лева,значи за държавата на Бойко иракчанинът или афганецът е 10 пъти по ценен от Българина който се е осигурявал цял живот!?

54

Анонимен

преди 7 години

Няма ли да я махнат лудата Ангелина.

53

Анонимен

преди 7 години

При тези мечтани за тях условия,пришълците ударно ще атакуват Европа до пълната и ***.

52

Bg.

преди 7 години

И накрая какво става от написаното, че емигрантите са по-добре материално осигурени в България, отколкото в другите държави.Ако е така, то нашите управници здраво крадат.При нас завишават разходите за да има и за тях.Надали дават и 400лв.за тях при описаните 1100лв!!Отврат.

51

Анонимен

преди 7 години

Колега цяла седмица чакам ще се разделям кзп спи картата е платена до маи шилета

50

висшите демократи

преди 7 години

До *** до 52В Австралия има концлагери около военните бази,отделно някой ги пращат във временни лагери в Науру,а комари и мухи на тези острови просто няма!

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен42Ако не знаеш,Русия е единственият гаспадяр в Сирия ,а от там контролира целия регион и от там,манипулира свободния сват в момента.Има съмнения,че Москва тайно преговаря с някои от многобройните групи,които се определят към ИДИЛ,подстрекават войната и прогонват огромни маси мигранти към ЕС,с цел неговата дестабилизация.

48

Анонимен

преди 7 години

Баси тия за два лева ли са чия касиерка ги е проспала 35 лева малко ли са им на тия грешници

47

Анонимен

преди 7 години

2-3 милиона бедстващи и от демократична България.

46

Анонимен

преди 7 години

Булсатком ще видам на кзп скоро при платена услуга ми дава карта грешка жалки сте за двв левв

45

Циник до 52

преди 7 години

Австралийците си решиха проблема - арабско, или африканско пиле - при тях не може да прехвръкне! И малкото хл*ебарки , които успяват ги пращат на бракувани брезентови палатки на едни острови на 3 000 километра от Австралия ..много уютни - комари колкото лястовици...и 45 на сянка! И хич не им пука дали някое прогнило корито пълно с тарамбуки ще потъне пред Австралия!Виж България строи лагери ...и дава убежище на куцо, сакато, и нагло!

44

42

преди 7 години

До СиднейКато си австралиец си коментирай там в новинарските им портали, чуждопоклонниче...