12

ШАРАН БГ

преди 7 години

В зимата на 2011 бях за малко във Валенсия, Испания. Един ден имаше някакъв футболен мач на "Местайя".Прости испанци.... Помъкнали на мача и жените, и децата си / някой съвсем невръстни/.И това 4 /четири/ часа преди началото на срещата. Никъде нямаше блокада на пътища от полиция. То като че ли и полиция нямаше... Тук-там по кръстовищата се виждаше униформен. Хората и на влизане, и на излизане от стадиона / бях все в този район/ бяха весели, засмени... Фиеста -празник ! Също като в София.......?

11

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересуват тези два селски отбора.Аз съм гражданин и данъкоплатец.Проблема е че цяла София в днешния празничен ден беше затворена.Даже не знаех причината.Оказа се че щели да играят ЦСКА и Левски.Знаете ли колко ме интересува?Интересува ме като изляза да мога да стигна от точка А,до точка Б.Откъде на къде ще ограничават правото на придвижване на 1млн.души,заради две шествия от *** от по 1000 човека?Да излезе кметицата да се извини на софянци и всички гости на столицата,туристи и т.н.!

10

Анонимен

преди 7 години

Доколкото си спомням ЦСКА са в В група. Нещо много са се объркали авторите на новината. Новосформирания отбор на базата на Чавдар/Етрополе/ и Литекс/Ловеч/ очевидно не е ЦСКА, въпреки че се опитва да си присвои името. Смешна работа. Чудя се що за фенове са тези, които набързо забравиха зая ЦСКА и прегърнаха Литекс и Чавдар от Етрополе?! Нали уж бяха фенове на ЦСКА?

9

Anonimen

преди 7 години

За съжаление няма да го гледам щото някои оператори спали на селата както и да е дреме ми ще го гледам на повторението а тоя оператор булсатком да е жив и здрав със заспалите си служители дето са ми ощетили услугата

8

Анонимен

преди 7 години

Привържениците на отбора от Герена сума време се пънат как ЦСКА умрял. Чак декларации писаха. А сега легитимират отбора на Ганчев като ЦСКА... Всъщност шествията на простаците трябва да страдат в пъти повече граждани. Разумните хора отиват на стадиона без да афишират простотията си. Но у нас футбол няма. Може би по този начин т.нар. фенове си създават емоция, която няма как да получат от ритнитопковците у нас.

7

Шопо

преди 7 години

През 1969 съм гледал двата отбора на ,, Васил Левски,, при 60 000 души публика ... Да имаше ,да имаше 100-150 милиционера и конна милиция по алеите... Сега е дивотия!

6

смЕх

преди 7 години

Това не са фенове на футбола това са две групи от психари чиято цел е да се изпотрепят един друг тия не отиват да гледат футбол.

5

Анонимен

преди 7 години

То има ли още българи в тези двата селски отбора?

4

Анонимен

преди 7 години

Утайката на обществото пак ли ще пречи на нормалните хора?

3

бла,бла

преди 7 години

Аз мисля да ходя на мача, но не съм криминален тип. Засега нямам никакви подобни прояви. Обичам Левски и ще ида да гледам мача, какво толкова? Това поставяне под общ знаменател е отвратително, както веднага един човек отдолу е започнал. Като не са фенове, като не са отбори, не ги гледайте, не коментирайте. Но не, вие веднага да драснете по един коментар колко всичко е зле. Окей, зле е, вие не се разтоварвайте така, а отидете на кино, примерно. Аз ще дойда да драсна коментар колко *** филми има.

2

sperko

преди 7 години

Тия глу пендери пак ще се изтрепят един друг. Ама нека, даже да ги оставят.

1

Девил

преди 7 години

Те па едни отбори, те па едни фенове (по-скоро банда криминални типове)...