197

Истина ви казва

преди 7 години

Червеният електорат е по-беден от червените кандидат депутати.Прав е, прав е. А точно колко е прав? Милиони пъти е прав.

196

Анонимен

преди 7 години

Русия никога не е освобождавала България, а само е завзела чрез война територия от Османската империя, където са живеели българи.Половината българи Русия ги оставя в ръцете на Турция- Източна Румелия.След Съединението на България руския цар прекъсва отношенията с българите и кара съседите ни да ни нападат.Лъжливите руски роми изобщо не са освободители, защото самите им мужици са роби, продават ги като *** в селата.

195

Анонимен

преди 7 години

Руското робство е по-тежко и от турското!Турците нежса избивали умните хора, напредничавите!А руснаците трепеха хората без съд и присъдажпо лагери и затвори!

194

Анонимен

преди 7 години

На мен това ми звучи като "Електората на Бсп е по-беден от човек без бъдеще"

193

ИРИНЕЙ ГЕОРГОС

преди 7 години

НЕШКА РОБЕВА КРАДЕ ГРЪЦКИ КАРАКАЧАНСКИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ, И ГИ ЗАШИВА И ПРИШИВА НА СКЛАВЯНСКИ БИЛГАРСКИ ТЕАТЕР В КРАДЕНИЯ СИ МУЗИКАЛ.ГРЪЦКИЯ ПОСЛАННИК ДА ВЗЕМЕ ЗДРАВО И СИЛНО ОТНОШЕНИЕ И ДА ПОСТАВИ РОБ-*** -- НА МЯСТОТО Й.

192

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен, продължавай да повръщаш кръв от яд.

191

Анонимен

преди 7 години

Интереса на Русия е бил да се създаде държава-сателит. Не след дълго обаче всички българи, включително и политиците осъзнават, че с Русия е много по-лошо отколкото в границите на Османската Империя и се отдръпват, в големи периоди Русия е враг. А Османската империя щеше да се разпадне при всички положения, гниеше. В случая Русия извади нож на умрело куче, много е лесно да се кичиш с медали. А периода 45-90 е най-лошия за България въобще.

190

Абориген

преди 7 години

Тогава защо всички студенти ги учат да казват че имало "турско присъствие" за да не създавали напрежение ?? Я марш долни продажници !!!

189

Чехли

преди 7 години

Радев поне да беше отправил покана до 4446 щото така само приказките остават!

188

Уошингтън

преди 7 години

Всъщност само РУСКИЯТ НАРОД СЕ ВДИГНА КАТО ЕДИН в защита на българите по време на т. нар. Източна криза или Източен въпрос, свързан с Балканите. НИТО ЕДИН ДРУГ НАРОД не е проявявал такава подкрепа за нас българите, първо като възмущение срещу турските зверства, после като гняв и накрая като готовност за себежертва в полза на брата-роб. В руската идеология и душа да дадеш живота си за другия, това не са празни думи, те го направиха за нас! Това е една от най-справедливите войни на света! ФАКТ!

187

Уошингтън

преди 7 години

До 240Така е. Нормално е в руската имперска армия да е имало хора от всякакви националности. Разбира се, те са били малцинство в сравнение с руснаците. Тогава е нямало и "украинци" и "беларуси", които са всъщност руснаците. Също както е с "македонците", дето са българи. Да не говорим за десетките хиляди руски доброволци, които тръгнаха да освобождават брата-роб. Именно реакцията на РУСКИЯТ НАРОД, а не на финландския или естонския, доведе до Освобождението на българите! Да живее Русия!!!!

186

Анонимен

преди 7 години

Руската империя ни освободи,и Руския Цар Освободител-Александър Втори-за което България ще им е вечно благодарна!Отчитайки че тогава той е владеел една трета от Земното кълбо,е обяснимо че в Руската армия е имало войници от най-различни националности.Но това е Руската Имперска армия,тръгнала по заповед на Императора Александър Втори да помогне на поробените си братя!А ИНАЧЕ-вечна памет на героите паднали за България,от всички националности!

185

Уошингтън

преди 7 години

До ГНЕВЕНИзвинявай за цинизма, пич. За съжаление иронията ми остава неразбрана... мда, явно пиша прекалено цинично. Но неслучайно го правя, защото се надявам русофобите малко да си напрегнат сивото вещество, за да видят колко нелепа е пропагандата на "патриотични" организации като НПО "Америка за БГ" и БХК. Ако трябва да говоря сериозно, именно реакцията на руският народ, а не на финландският или марсианският, предизвика РУСКО-турската Освободителна война! Русия и руснаците ни освободиха,ФАКТ!

184

справедлив

преди 7 години

Ген.Радев за месец навря смрадливите герберасти в *** г.Браво генерале.Показа каква е разликата между генерал от ВВС и пожарен генерал , назначен с указ на Гоце по предложение на Доган.

183

Уошингтън

преди 7 години

Така, че именно Латвия, Полша, Естония и Финландия стоят зад освобождението на българите. Руският народ се е вдигнал в защита на българите... но само малко :) Докато нито един уважаващ себе си естонец, финландец или поляк не са останали безучастни към съдбата на българите! Разполагам и с нередактираната от болшевиките версия на стиховете на Славейков и Вазов: там думата "Русия" я няма! Пише "Финландия". Например: "Кат Финландия няма втора на света" !!!! Дядо Иван е бил дядо Йоргенсен)

182

ГНЕВЕН

преди 7 години

Ей Уошингтън Тикваров! Пий си хапчетата и бегай надалеч!Към Финландия , Полша,Естония и Япония!Много *** станахте и не мога да ви изтрайвам , тиквари неграмотни!

181

справедлив

преди 7 години

Браво ген.Радев! Най-после да случим на президент.Само като се сетя за Плевненски и баба Цура...А сега наври гнусните герберунгели в дупките ,откъдето тези твари изпълзяха като *** преди 8 години.Успех!!!

180

Уошингтън

преди 7 години

Та да продължа... комунистите са сложили наименованието "руско-турска" Освободителна война. Разполагам с нередактираната версия на тази война: там пише ФИНЛАНДСКО-турската война от 1877-1878 година! Какви руснаци, какви пет лева? Българи! Научете си истинската история. На Шипка руски представители и руско знаме нямат място. Полски и Финландски само. А! И японският военен аташе също. Нали ви казах за японеца дето се биел в руската, пардон, във финландската освободителна армия срещу турците ;)

179

модерния

преди 7 години

Трябва и ново мислене, гъвкавост, дипломация. В момент в който светът се смесва по всички линии, глобализири и.т.н. какво значи национална идентичност? кое ни е Българското днес? Колите ли, дрехите ли, техниката ли, храната ли, имената ли, религията ли, кухнята ли, гените ли, езика ли. Това не важи само за нас, вече няма Немско, няма Американско, това са стари концепции? За русофилите: русия е типична капитлиситическа дръжава, нищо руско няма в нея нито социално. Холандия е по-соц от Русия.

178

Анонимен

преди 7 години

Тоз платения, не се научи 3 месеца, че се пише герБ. Много ниска школа това червената.