23

anonimen

преди 7 години

neznam kakav profesor e ama kaza 4e Balgaria nikoga ne e bila vode6ta v Evropa , zabravi Simeon ,Kaloqn i kolko drugi zabravi 4e na6i xanove care se pobejdavali Vizantiq ne edin pat

22

Анонимен

преди 7 години

Най големия морален компас има родителката Нинова , която изпрати сина си в САЩ при омразните капиталисти , които ядат ГМО . Тя милата е против сина си пардон ГМО-то . Долна и отвратителна жена .

21

Анонимен

преди 7 години

Какво ли разбира свинята от кладенчова вода. Така и вие, дето тук хейтите Герджиков, а ако се замислите през годините за какви сте гласували, срама нямате. Искате си батенцата и браточките, понеже са същите като вас - необразовани, но за сметка на това самонадеяни и с мерак да се оправят в тоя живот.

20

Анонимен

преди 7 години

Хора, ако искате промяна, гласувайте за партия, която не е в Парламента, макар че то и Марешки не е вътре, но за него никога не бих гласувал, понеже все едно гласувам за ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 7 години

къде, в г^за си ли го държим тоя морален компас, че нещо не действа

18

Питър

преди 7 години

До ОбективноПрав си, но "морален компас" има някакъв смисъл като израз. А също и го намирам за много точен, ако примерно се съпоставим с европейците

17

Анонимен

преди 7 години

До Russian Air ForceНомер 1 си! Мачкай!

16

Георги

преди 7 години

Герджиков, кажи за Пирин и Цеко Минев. Не ни пробутвай бълвоч. Нали сте само служебно правителство? Колко взехте за нерегламентираната си дейност?

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Какви червени олигарси бе, жена? Радев е натовска изтривалка с бръсната пeдepacтки зaднa част - досущ като твоята.

14

Russian Air Force

преди 7 години

Виждам, че има желаещи!

13

Анонимен

преди 7 години

- Не знаем дали от к.гб са започнали да съучастват на нелегалния Холивуд или пък това вече не са к.гб, а подменени от нелегалния Холивуд, но е факт, че к.гб в сегашният си формат работи за нелегалния Холивуд!- ту.рците си имали разни световни планове,не знаем дали е уместно да им се търси съдебна отговорност,но някой да хвърли поглед какви си ги комуникират- Имайте едно наум за информацията,до която евентуално биха могли имат достъп от siemen.s,без непременно да ги обвиняваме, и теруристите

12

Анонимен

преди 7 години

Българското възраждане започва преди 3-ти март 1878.

11

Надя Николова

преди 7 години

Партията на милионерите не е и чувала за морал.

10

Българин

преди 7 години

Айде стига с това "европейско семейство", бе! Не ви ли писна? 27 години слушаме все едни и същи глупости. Честит празник на всички сънародници! Да живее България и слава России!

9

Анонимен

преди 7 години

на всички вас българските политици ви е счупан моралният компас , на вас ви липсват човешки сетива....мошеник ,до мошеника !

8

Анонимен

преди 7 години

Компаса на Герджика са парите и за пари ще продаде и майка си.

7

Обективно

преди 7 години

"морален компас"-откъде ги взимат тези безумни клишета, а защо не "етичен термометър", или "емоционален нивелир", иначе нормална реч, за разлика от още по големите безумства на Плавнелиев. В нета има доста наистина уникални есета и видеа с покойния Петко Йотов и Росен Петров в Операция Слава...Как пък никой не влага и грам емоции на тоз ден. бла бла..да отбием номера, и понеже е петък и има три неработни дни да се направим че празнуваме най-светлата си дата.

6

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Нали ви казвам... - Борисов няма алтернатива... - кажете едно име... - няма нали...

5

ГНЕВЕН

преди 7 години

Герджиков , освободи ни от гербавите изедници! Наври ги по дупките , откъдето изпълзяха като *** преди 8 години и опоскаха държавата!Колкото по-скоро ни отървеш от герберската диктатура ,толкова по-добре.Успех!

4

вижда се

преди 7 години

Писна ми от палячовци !!!