146

Sgt.Pepper

преди 7 години

"Късата памет", наистина се нуждаеш от конска доза гинкобилоба.Колкото и да ми е неприутен, трябва да призная, че именно Софиянски нормализира водоснабдяването на София. Нищо хубаво не казвам за него - вероятно и магаре да бяха сложили, и той щеше да го нормализира. Инджова няма заслуга, обаче.

145

късата памет

преди 7 години

До ПИСНА НИ....Ренета Инджова е най достойния премиер в най новата ни история. Гледам надолу всякакви неграмотници плюят по нея. Не са Ви виновни политиците, щом плюете по Инджова а хвалите Нинова и Борисов държавата ни и по зле ще става. Инджова е първия човек в тая държава които започна да се бори със силовите групировки, застана дори срещу интересите на Мултигруп. За 3те месеца на поста възстанови водоснабдяването в София. Индексира заплатите . Уволни Кунева и още и още....

144

ПИСНА НИ....

преди 7 години

ДА ТОЧНО ТАКА ПИСМНА НИ ОТ МНЕНИЯ НА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ - ТАЗИ ЖЕНА ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДА ЧЕРПАЦИТЕ А ДАВА МНЕНИЯ - А ТОВА ЧЕ Е БИЛА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР НИЩО НЕ ЗНАЧИ МОЖЕ БИ Е БИЛО ГРЕШКА

143

Наблюдател

преди 7 години

До тя(167)Гърми ти ехото в празната тиква. Никой нищо не говори за това, понеже вече тази баба не е важна. Интересно защо е с дипломатически паспорт още, след като е на пенсионна възраст..

142

Американ

преди 7 години

Тъй де, тя има клептомания, нещо като крадлива наркомания, сигурно и тука в Америка е хващана и за състоянието и се е знаело от 20++ години най-малко, ама нали е "наше момиче", червенушката, и са я покривали нашите "демократи" от всички правителства. Американците са я покривали също, понеже им е била маша, то българските дипломати все са нечии ***, та няма нищо за чудене.

141

Един от Северозапада

преди 7 години

За съжаление, Инджова е безкрайно права.За този, който по-долу пита, коя е тази-това е Желязната Лейди, от "прехода" ни. Беше министър-председател, и вместо да граби милиарди, или да се уреди с някоя "лаборатория", или пък да е в някой борд, теглеше към страната на народа, и изпадна след години в абсолютна бедност.От кумова срама, след като се разбра от медиите за съдбата и , и намериха някаква административна работа, в администрация, от която нищо не зависи.Права е не 100, а 1000%.

140

тя

преди 7 години

"Ни лук яли ни лук мирисали"!Това са нашите управници!Цяла Европа гърми , само тук - нищо!

139

тя

преди 7 години

Инджова да не се изказва неподготвена!

138

Анонимен

преди 7 години

Инджова е права в случая защо бг правителството не даде официално изявление като порицае остро потодорова и се разграничи от неиното деяние което хвърля сянка върху името на цяла България всеки един европеиски политик би защитил страната си от подобни крадливи и корумпирани политици

137

до ДЖО

преди 7 години

Не си прав! Елена е най. обикновена крадла , а не клептоманка , защото тя краде само ценни вещи добре подбрани , а не каквото й падне!

136

Един българин

преди 7 години

Не съм гледал видеото все още, ако ми остане време ще го гледам.Но от текста не разбрах точно какво е имала предвид Ренета Инджова като е казала за празника 3-ти март че е "залъгалка".Лично аз смятам, че националният ни празник трябва да бъде денят на независимостта, а именно 22-ри септември.Защо ли? Ами погледнете - повечето държави празнуват именно денят на независимост на тяхната държава.Дори Русия има за национален празник "Декларацията на държавния суверенитет" - 12 юни!

135

джо

преди 7 години

До Пешо,и тези *** имат много общо: членове на ком партията, и то 1-2 години преди 89а, като студенти, после депутати и активисти на БСП, сега тотални атлантисти и русофоби, като Калфин например или Плевнята

134

Пешо

преди 7 години

Поптодорова е клептоманка и това отдавна се знае!Това е положението такива *** ни управляват и ни представляват пред света!

133

дж

преди 7 години

До Анонимен 160,изясни си мисълта и пробвай пак, или най/добре недей

132

Анонимен

преди 7 години

Ако бе дала сто-двеста хиляди жертви,руската армия щеше да бъде тотално попиляна и ще се наложеше да спасява разбитите си останки с позорно бягство през Дунава,а после да отстъпва територии на турците. Нейните жертви обаче за щастие бяха малко: затова тя победи а не капитулира. И да не забравяме: тия 18 000 жертви не бяха само руснаци: между тях имаше и много поляци, украинци, финландци, башкири, якути, татари, коми, Българи, узбеки, естонци, литовци и т.н.

131

Плод зеленчук

преди 7 години

А заради ТИКВАТА сме на този БАЙ

130

Анонимен

преди 7 години

Я стига бе ***. До там ли я докарахте, тая неизтрезняла от 10 години да ни чете морал. Ужас и адско падение.

129

Анонимен

преди 7 години

Тая не си е пила хапчетата. Хиляди ромчета крадат но никой не ги забелязва, а когато някоя личност известна направи гаф под въздействие на емоции, стрес или нещо друго се търси сензация. Жената е сгрешила, извинила се е и си е платила глобата. Какво още да направи?, св..ка или нещо друго за да замълчат, но журналист, платен може да си приказва, а Инжова си има зъб на госпожата. И двете на времето бяха хубавици и напористи дами.

128

много интересно

преди 7 години

Ако бясната г-жа, кандидат за премиер до последния момент,наистина беше назначена,дали така щедро обвинително щеше да лепи квалификации наляво и надясно!?

127

Анонимен

преди 7 години

Госпожа Ренета в стил другаря Трифонов, призовава правителството да каже, че ония лъжат и това не е истина, доколкото схващам.