63

Анонимен

преди 7 години

Да ние си го знаем .Богатите по богати ,бедните по бедни.

62

Анонимен

преди 7 години

Крадлив дедо какво пак се навърта като куче около месарница?!

61

11

преди 7 години

Тоз па мухъл откъде изпълзя?

60

Snorky

преди 7 години

Царю честити, някоя гора няма ли за приватизиране, че си седнал да говориш на патриотични теми?

59

Мучачос

преди 7 години

*** екзалтирани ***.Царя го използваха вашите червени мафиоти да влезем в ЕС,след което го отсвириха и започна голямото грабене от еврофондове и обществени поръчки.Това,че царя обяви 800 дни ,мисията му е изпълнена,защото влязохме в ЕС.Ако не бяхме в Европа,сега щяхме да затворим България,след краха на тъпия ви социализъм.Помним ЖанВиденовата зима,хиперинфлацията и празните магазини.

58

Анонимен

преди 7 години

Бай Симо Ментата пак дошъл и се разприказвал общи приказки, клишета и тъпотии. Абе, Бай Симо, нали за 800 дни щеше да ни оправиш? Е, оправи ни, още си ходим оправени и ще си ходим за поколения напред. Проклети да са тия, дето те докараха да станеш царопремиер.

57

Бай Ван

преди 7 години

До бай ПрофесорСъщият е като цар Киро..даже и в главите си приличат ! Честит празник на всички Българи..а тоя покерджия..да върви на майната си..право при дедо му Фердинанд ! ;)

56

Kin

преди 7 години

Prioritet sa lichnite interesi. Vinagi. I s pravo.

55

бай Професор

преди 7 години

Имам само един въпрос - КОГА тоя крадлив *** е бил цар и на кого?! Това, че е агент на КГБ, че окраде и разсипа България за 800 дни е факт неоспорим, но цар може да е само и единствено на крадците!

54

Анонимен

преди 7 години

Царят на крадците отново се обади!Няма да забравя как през 2001 г. Любка Качакова-Срамната носеше един плакат, на който пишеше " Срам ни е от вас г-н Костов". Чак след няколко месеца разбрах, че Любка и царистите се срамували от Костов, че крадял като кокошкар, а не като тях - да крадат по царски!Царското крадене още продължава, защото сега гавазинът ме краде, разбира се - по царски!

53

До 69

преди 7 години

Кое му беше добрето,че Костов беше оправил бакиите на Виденов.Какво наследи Костов и какво царя. И какво направи единия и 800те дни на другия.А ако си бил ,,дървосекач" по времето на Симеон ,наистина си бил добре

52

Анонимен

преди 7 години

По времето на Царя си беше най добре.Факт

51

До 66

преди 7 години

Абсолютно съгласен с теб,но как да те разбере интернет поколението.Те са тези които най много плюят и искат,а не знаят какво беше.Излъгаха народа с този цар-комунист.,Точно тръгна държавата и всичко спря,той си взе имотите и........след мен потоп.И той доволен и другарите доволни.Сега пак ни кроят същия номер.

50

Реалист

преди 7 години

До Царят ни обедини-66.Абсолютно сте пров.Ака не бише този лъжец, Костов с успехите които имаше печелише втори мандат одмах.Но народа се полъга по 800-те дни, Костов се обиди и две години не проговори.И докато има хора които въздишат по завоевателния диктатор Путин , обенинение не може да има.Обединението е демокрация , Европа , НАТО.Мир и благоденствие.

49

Царят ни обед(и)ни

преди 7 години

Плесна и се прегърна с комунистите, които току-що бяхме махнали! Ако не беше този "велик" обединител, щеше да има лустрация и БГ щеше да има средни заплати като в Чехия и Полша, т.е. 3-4 пъти по-големи. Но комунистите нееднократно си признаха (К.Парамов), че са го довели за да махнат Костов, който уверено отиваше на втори мандат.

48

А1

преди 7 години

Саксофона пак е намислил да "реституира" нещо... явно, парите му са на превършване!?

47

петко

преди 7 години

ей брадат козел да изчезваш на ***-- че видяхме какво направи като дойде на власт Земите горите и други неща от баща си и изчезна мръсно *** Син на цар Борис обичан от народа отровен от Хитлер сигурно се е преобърнал в гроба от тебе изчадие С каква наглост приветства народа изчезвай махай се от бедната ни държава за която и ти *** имаш заслуга

46

Анонимен

преди 7 години

Такова животно само в България може да вирее!

45

Анонимен

преди 7 години

ЦАР ??? Някой чувал ли е този ???? Аз лично съм чувал за много Царе и Царици, Крале и Кралици, но за тоя *** ..... никога ???? Кога и на кого е бил ЦАР ???

44

Анонимен

преди 7 години

Сърбите и те '' Против '' винаги с претенции