27

,

преди 7 години

Курбат Опулев

26

.

преди 7 години

Кой е тоя амбряж!

25

Пешо

преди 7 години

И тоя *** се прави на Бойко Борисов!

24

А?

преди 7 години

До FENА какво е правил след мача с оная каца в Арена армеец?Защо не се е качил на върха да усети духa на България а е хванал самолета за нам си къде?

23

Анонимен

преди 7 години

Eeee, не разбирате от ирония... патриотът Кубрат си плаща данъците в Германия :)) Значи той може да е патриот и при това положение (и по презумпция, понеже носи името на хан), ние не може?? :))

22

:-(

преди 7 години

АМАН ОТ ПИШМАН ПАТРИОТИ ОТ ЧУЖБИНА.

21

Анонимен

преди 7 години

Казал българина от германия.

20

до Ян

преди 7 години

Яне, няма какво да се замисляме , Русия от Съединението на България до днес е най-големия враг на България. Всъщност Русия не ни е враг, просто нейните интереси не съвпадат с нашите, тук няма емоция а разум и сметки. Русия е имала и има интерес от слаба и разпокъсана България, за да може да я държи в зависимост, това са фактите.Руско-турската война от 1878 г. е една от многото, след които Русия откъсва големи парчета от Османската империя.

19

ДДД

преди 7 години

Аман от патриоти ,който си плащат данаците в чужбина и нямат поне по едно дете Иначе да е жив и здрав

18

Татарче

преди 7 години

Баща му прочел историята и му сложил татарското име Кубрат за радост на всички татари които празнуват днес В Татарский хаганат наречен булгария . Да живее МАКЕДОНИЯ .

17

Ян Бибиян

преди 7 години

Бях дете когато баща ми ме заведе там. Беше супер. Красива гледка. А още по красива и величава е историята на това място. Дано поне на този ден русофобите да се замислят дали Русия е враг на България. И да, несъмнено императора се е водил и от геостратегически интереси, но нима другите могъщи европейски държави са нямали подобни интереси, и не само че не са помогнали, а тъкмо напротив, попречили са на Русия да завърши докрай делото си. Както и да е. Честит празник на всички.

16

FEN

преди 7 години

Малко закъсня май...но е нормално много тренировки.Нямаше време до днес!!!!!

15

Анонимен

преди 7 години

За някой, който толкова се бие в гърдите какъв патриот и неземен националист е, да се качва на трийсетинагодишна възраст за първи път на Шипка си е позор, срам и за бащата, огромен патриот, защото, видите ли, бил прочел българската история, и кръстил синовете си с имена на ханове... :))

14

Анонимен

преди 7 години

Кобрата е голям патриот и заслужава уважение. Точно на този празничен ден, трябва да се показват големи българи като него!

13

Що?

преди 7 години

На 3ти, март коментарите са толкова патриотични, че чак нихилистични. Какво ви е направил кобрата никаква идея нямам? Че ви настъпва по патриотичния мазол всичките, даже ви обижда. *** сте вие, мързели безполезни и жал.ки. Нищо не става от вас, вечно недоволна сг.ан, вечно някой ви е виновен, вечно някой ви е длъжен. Утре.пки!

12

...

преди 7 години

Единствено за което му се радвам, че притежава е хъс, желание и упоритост. Другото му липсва. Мач с Кличко е най-виското му постижение. На 30+ години няма бързина и нокаутиращ удар. Няма как без тези неща да постигнеш нещо повече. А и мачовете с някакви отписани момчета са само за присмех. Успех и здраве му желая от сърце.

11

BURZUM

преди 7 години

Още малко бой по чутората и е готов за премиер на ***....че и за президент има си първа дама всичко е на шест....

10

ДО РАДА

преди 7 години

КОБРАТА НОСИ ИМЕТО СИ С ЧЕСТ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ГО ХАРЕСВАМЕ ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ТИ ДЕТО СРАМИШ ХУБАВОТО БЪЛГАРСКО ИМЕ!

9

Рада

преди 7 години

Гледах по малко и от трите казионни телевизии и по трите даваха интервюта с Кобрата. То бива бива простотия, ама няма накъде повече. На големия празник правеха реклама на Кобрата - това разбрах от 3-ти март - ден на Кобрата. Ядосах се и си пуснах радио "Витоша" - поне има хубава музика.

8

Курбате

преди 7 години

Кобрата си е обикновен събирач на дългове, а му трябва някаква държава да се определи някак , чисто правно основание !