10

иван

преди 7 години

Така се дискредитира "нежелан" от сорос и глутница политик !

9

Анонимен

преди 7 години

Че то излиза,че някой е трябвало да върши тази работа,че кой друг пак той,значи е работоспособен,работохолик,на три смени,че то има президенти като не може персонала да свърши определената работа то президента засуква ръкави па и крачоли и се хваща да я върши,а другите гледат отстрани като съветници,и ако някой гледа отстрани по отдалеко ще рече бре каква е тая работа де един работи,а 5-6 гледат без да държат лопати,един яко се поти и рине,а друг се подпира на резервната лопата,а другите гледат

8

Анонимен

преди 7 години

"До кога ще ни натрапвате една имперска и тоталитарна Русия и ще се мъчите да ни накарат насила да я обичаме."На изчезване сме бе, брат. Големите ни подмятат като прани *** както им е угодно. Шансът руснаците да направят нещо от чист сантимент /почти безумна надежда, ама айде/, е доста по-голям от това който и да е от другите да си мръдне пръста за нас. Всичко това е от отчаяние, не от някаква кой знае каква русофилщина.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9 : 10 и 11 Абе безродник ти във всяко изречение говориш за Русия ,що за българин си ти ? как не ви е срам по всички сайтове да възхвалявате Питинова Русия ? я седни и прочети нещо за България и нейните славни БЪЛГАРИ и спри да ни облъчваш с твоята обич към Путин . Те си заслужиха санкциите и браво на Запада ,че не им кляка като нашите комунисти-***. До кога ще ни натрапвате една имперска и тоталитарна Русия и ще се мъчите да ни накарат насила да я обичаме.

6

G

преди 7 години

Някой иска конфронтацията с Русия да продължи. Тръмп не го оставят на спокойствие, защото иска нормализиране на отношенията с Русия, Льо Пен също е подсъдима, сега Фийон. Каква е целта на хората зад кулисите не знаем, но явно конфронтацията с Русия е главна точка в планът им.

5

Анонимен

преди 7 години

До #2Кога ли? Когато либерастията загуби властта, или те се обявят против нея преди да е загубила.

4

Анонимен

преди 7 години

Льо Пен в затвора! Фийон, откажи се и подкрепи друг! Кой друг? Назначеният от рептилите, кой. "Свобода и демокрация" в европейска Франция.

3

Анонимен

преди 7 години

До . 1като не знаеш кой е защо коменстираш ? от такива невежи просто ми писна....да чета простотиите им ?

2

Анонимен

преди 7 години

КОГА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕТАРАШАТ ДОМОВЕТЕ НА БОРИСОВ,ПЕЕВСКИ,ГОЦЕ ....? КОГАТО ДОЙДЕ ТОВА ВРЕМЕ ТОГАВА МОЖЕМ ДА ГОВОРИМ ЧЕ СМЕ ЧАСТ ОТ ЕВРОПА ЗА СЕГА СМЕ ЧАСТ ОТ РУСИЯ ,ЗАЩОТО И ТАМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ДА СЕ ПРЕТАРАШИ ДОМЪТ НА ПУТИН !

1

.

преди 7 години

Нито знам кой е тоя дядка, нито казвате защо влизат у тях... начи тва е новина като ...двама мъже, си взеха сладолед, не е ясно защо така са направили ...