6

Анонимен

преди 7 години

Драги т. нар. "журналисти", пише се 'скорбелни', а не 'скорбялни'.

5

Анонимен

преди 7 години

"Кога хлябът трябва да се съхранява в хладилник?Как се възвръща после вкуса на изстудения хляб?"Джурнаглистите от "екипът" на Пуис точка бгъ така и не е отговорил. И освен хляба не знае къде се туря пълен член.

4

Анонимен

преди 7 години

Днешния хляб няма нищо общо с оня който купувахме едно време от кварталната фурна.Супер пухкав и като постои не изсъхва като сухар а се оцветява в жълто,розово,оранжево и мирише странно.За сметка на това киселото мляко може да издържи една година.Това са постиженията на химията.

3

Асо Пика

преди 7 години

А моя хляб като престои 2 дена започва да става жълт по края на филиите дори когато е в хладилник. Защо ли?

2

111

преди 7 години

истинският хляб изсъхва а не мухлясва за 2 дена, само тия *** дето се продават вместо хляб нямат вкус и мухлясват за 1 ден.

1

Анонимен

преди 7 години

Няма значение къде ще се съхранява! Може и на мивката, вместо гъба за измиване на съдове. Защото по нищо не се различава от нея.