39

Анонимен

преди 7 години

глупости на търкалета

38

сирил

преди 7 години

"Не надо лгать!". В соцсетях заметили, что Пугачева спела песню "Святая ложь" Путину

37

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

....и ХИТЛЕР ,БЕШЕ ВЕЛИКИ И МНОООООООООГО УМЕН...!....и Кадафито.......и Садама .......и Пол Пот......ЩО ПУТИН И ДА НЕ Е ВЕЛИК И УМЕН ... И ТОЙ.....!!!!!??????АЗ ---НЕ ПОЗНАВАМ "ГЛУПАВ ДИКТАТОР"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ГЛУПАВИ СА ОВЦЕТЕ ----КОИТО МУ ВЕРВАТ!!!!!!!

36

Статистик

преди 7 години

Айде пак!Вола роди теле пак!Толкоз няма кво да серете по Путин че сега Володин му бил враг.До оня ден Медведев беше,преди туй Лавров може и Ала Пугачова да е станала враг че и наш Киркоров.Толкоз ли жалки станаха истинските му му вътрешни врагове начело с Навални и Касянов че взехте за най-близките му подчинени да пишете.Русофобията/Путинофобията/ все повече се отдалечава от здравия смисъл.И тоъ прави пропаганда но доста по реалистична,за туй доста хора на запъд и се хващат а на ваща почти никой

35

Косьо

преди 7 години

Шушу- мушу,хайде стига вече- махнете мародерите от екрана.

34

Анонимен

преди 7 години

Навални, Потапенко, Бородин, Ходорковски, Немцов, Политковская, Каспаров и др. - това са и бяха противници и врагое на Путин. Този на снимката е незнаен и измислен ''опозиционер'' като Зюганов и Жириновски. Путин имал висок рейтинг.........и Хитлер имаше висок рейтинг.

33

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Да чета анализ на стратфор за Путин е все едно да чета анализ на КГБ за Рейгън. Масови протести през 2012 :) Боже егати глупостите.Путин е масово одобряван политик в Русия, лидер от световна величина. Как няма да гласуват хората за него.

32

дедо Мано

преди 7 години

А въпросните анализатори от Карнеги що не изследват "демоникрацията" у западо ? Щото западо го опрайха та зафанаха да опраят Русия. Га се научат да мислят и да ЧУВАТ какво искат ората тогива шъ дават акъл. А за Русия да не реват. О да бе те не реват за Русия а реват за руските полово неореинтирани техни ***! *** имаме една стара приказка "НЕ РЕВИ НА ЧУЖД ГРОБ". Та тъй *** платнени!

31

азс

преди 7 години

"за да успокои водовъртежа от масовите протести, предизвикани от подправените избори.дрън дрън та пляс"*** взе ми се гръмни! аман от гьобелсова пропаганда.Само обвинения без никакви доказателства, но затова пък повтаряни до втръсване.

30

Анонимен

преди 7 години

Аз съм сигурен, че Русия ще има достоен лидер и след Путин. Русия не я мислете. Помислете как и кога България може да се отърве от американската си зависимост и колониален статут. Все пак аз горд, че живея в ерата на Путин - най-бележитият държавник на нашето време! Западът имаше шанс да унищожи Русия през 90-те години но отново не успя. И БГ ще преживее тези нелеки времена.

29

Пепи

преди 7 години

Всеки победител или шампион,би се радвал да отстъпи първото място на по силен от него.А не на някоя мижитурка,която ще свали стойността на приза.

28

Анонимен

преди 7 години

*** путинисти ! Какво лошо има в конкуренцията на Путин? В 21-век държава, имаща претенции за демократична, се управлява 17 години от един диктатор. С фалшифицирани избори. С убийства на опоненти и независими журналисти. Путин и олигарсите от близкото му обкръжение крадат и живеят като царе. Обикновените руски хора ядат *** и живеят като скотове в мръсотия и мизерия.Моля, не давайте за пример България. Знам как се разват руснаците, които живеят тук.

27

ПРОТЕСТ!!!

преди 7 години

Масови протести в Русия 2012? Шахматиста от арменски произход феновете му и 50 младежа с неясна ориентция протестираха ,а журналистите бяха повече от протестиращите.

26

Анонимен

преди 7 години

По публикацията на лъжите работила Елма Шамилева.

25

погр ебален агент

преди 7 години

Стратфор е частна шпионска организация, филиал на ЦРУ, и е собственост на унгарския евреин Джордж Фридман, близък на Сорос.

24

Анонимен

преди 7 години

Сечин, какво звучно руско име от еврейски произход!

23

как пък не

преди 7 години

Лика-прилики друг път!Единият има велика кауза ,а другия поръчка.Никога няма да са нито равни ,нито приличащи си.несъпоставими са.Бог да пази Русия !

22

FOX

преди 7 години

А, на коча мъдните торбички дали... такова...

21

Анонимен

преди 7 години

В един исторически БГ-филм има реплика"Много лошо нещо е простотията"...Как става така,че в резултат от "...борба за власт, разтърсила Кремъл през последните три години" за всичко,което става по света,в САЩ,ЕС и т.н., са виновни Русия и лично Путин? Изглежда гладът и липсата на работа и адекватност на очакваното с реалността са също много лошо нещо и някои започват да пишат простотии- дано някои им прочетат писаниците и дадат някой долар!

20

Бай бабо за избори

преди 7 години

Аман от познавачи на Русия! Като са ви толкова ясни руснаците и Путин що проспахте Крим? Сега лайте утешително и чакайте!