81

Анонимен

преди 7 години

Много хубаво не е на хубаво!

80

Анонимен

преди 7 години

Краде се като за последно.

79

*/*

преди 7 години

До Комунистите унищожихПриятелче ,че то в ГЕРБ има повече комунисти и от БСП и АБВ.В другите сигурно няма а?А за доносниците и агентите защо нищо не спомена?

78

Данъкоплатец

преди 7 години

Санирането е двойна кражба! Веднъж ГЕРБ прибира половината пари от строителните фирми и втори път едни данъкоплатци субсидират други. Ако държавата иска да подпомага строителния бранш и пестенето на енергия да санира първо всички обществени сгради, а после да му мисли за частите. Има и трета кражба - тези милиарди дългове ще ги плащат нашите деца.

77

Анонимен

преди 7 години

Бившите комунистически величия, които се настаниха /откраднаха/ старите апартаменти и къщи на "враговете на народа" не желаят да санират, нямат нужда. Санират се блоковете направени от трудоваци по време на комунизма. качеството е отвратително и затова трябва да се направи нещо, да се стабилизират, иначе в най-скоро време ще започнат да се събарят и си представете колко хора ще останат на улицата. Тогава какво ще се прави? Това е една добра идия, друг е въпроса как се санира и колко се краде.

76

Анонимен

преди 7 години

Саниране значи само изолация бе мишок!Ако е заложен цялостен ремонт е друго!Тогава и парите са други бе мишок!Аман от стършели!

75

Анонимен

преди 7 години

Държави като Швеция например не че биха санирали стари частни сгради а биха ги бутнали и направили нови на собствениците!Какво му е не редното на идеята за саниране в България?!?!?

74

Анонимен

преди 7 години

Санирайте си, никой не ви пречи, но не с парите на другите!!! Аз санирах дома си с мои пари и то три пъти по-евтино и не със стиропор. Хората май не знаят, че стиропорът не прави панелките по-здрави. Той няма да спре разпадането и конструктивните проблеми на старите жилища.Освен, че е нечестно и е кражба от бюджета, санирането на Герб е и един отвратителен начин за купуване на гласове!

73

Анонимен

преди 7 години

*** разбира се, как ще е хубаво санирането?!?!Ние сме най тъпия народ на земята!За това и има приказка че до нашия казан в ада няма дявол,ние сами се потапяме един друг!ИДЕЯТА СА САНИРАНЕ ПО ПРИНЦИП Е УНИКАЛНА!ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК И САМО ЗА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК!

72

Питам

преди 7 години

Защо старите "фашистки" блокове с огромнете апартаменти в Сафия и други големи градове със стени по 1м. не се нуждаят от саниране? Комунистите избиха собствениците и се настаниха в тях.А панелките на полето за селяните от провинцията.Санирането е чудесна идея ,но е опорочена.Да се санира частна собственост безплатно е ненормолно.Нарушава се принципа, че само сиренцето в капана е без пари.

71

ЦОНЬО

преди 7 години

Санирането е по-голяма кражба от КТБ

70

Разсъждения.....

преди 7 години

Като купуваха евтини апартаменти / панелни/ не реваха, сега искат и да ги санираме от нашия джоб....а северна България си чака магистралата и стотици мрът в катастрофи защото пари няма.....Това нормално ли е ??? Санирането трябва да е с 50% участие на живущите да видите тогава що е контрол и дали цените няма да паднат поне 2 пъти от сегашните.

69

дайте

преди 7 години

Днес, нямате ли други реклами да пуснете нещо биричка това онова стига с тия тъпите реклами :) ??!! или ще бъде изтрит защото не е по темата :) ??!!

68

майстора

преди 7 години

Това така наречено "саниране" не е такова което ви го предлагат , защото санирането е съвсем друга операция.Тук е направено така че нашите фирми / ха сетете се кои / да усвоят едни пари а санирането е съвсем друго нещо.Иначе се дават милиарди за него а за увеличение на пенсиите на родителите ни няма, защото от там не може да се ощипе затова няма !!!!

67

ккк

преди 7 години

До известна степен сън съгласен,че до някъде е нечестно и може би има далавера,обаче пък от друга страна го предпочитам пред кражбата чреж АЕЦ Белене и големи шлемове.Доста по-приятна гледка са санираните панелки,а и е добре за живущите.Според мен въпросът трябваше да бъде:"Предпочитате ли енергийните кражби на БСП пред санирането на ГЕРБ?".

66

Анонимен

преди 7 години

Кой освен пенсионерите има телефон?

65

Русия

преди 7 години

Не само ,че не е честно, ами не е и "саниране"! Герберастска пропаганда.

64

Анонимен

преди 7 години

Трябваше да се санират само общинските жилища и след това да си върнат разходите от наеми.Така щеше да е най-справедливо и никой нямаше да бъде ощетен.Но и нямаше някой да получи тлъсти комисиони и да облагодетелства свои фирми.Порочни практики,на които някой някога трябва да сложи край.

63

se

преди 7 години

Санирането като замисъл не е лошо.Но просто не се прави така.В момента се усвояват едни пари от ,,наши'' фирми в бранша.Да не е честно защото панелките не са печеливши заради другите.Санирането обаче е вредно за обитаващите тези сгради и причината е влагата и мухъла.Правилната посока би било събаряне на панелките и ново стрителство по модерни технологии за живущите с опция за надграждане .Коминтерна открадна парцелите на много хора за панелките е демократите да възстановят неправдата ..

62

Анонимен

преди 7 години

Електората на онзи който бил натрапчив и досаден като *** капка скоро ще е само от стопаните на стиропорените блокове. Е, и другите дето берат желязо. Това е държавна помощ за частни фирми и купуване на гласове.