39

Анонимен

преди 7 години

50 000 набор, от тях 4000 минават тестовете за алкохол и наркотици

38

DDDD

преди 7 години

До До до БългаринаКато искаш казарма отивай бе кой те спира. Отстрани лесно се говори нали?

37

късата памет

преди 7 години

До до 24те и маймуните в зоопарка нямат проблем с храна, но живеят в клетки

36

Един от Северозапада

преди 7 години

Тия пък, да не видят нещо от нас....

35

ГАДОРЯН

преди 7 години

Едно време викингите обсадили Париж и кралят им дал откуп и ги помолил да идат да плячкосват надолу по Сена. Цяла Европа е треперела от викингите и техните дракари. В наше време красивите шведки ги опъват като струни смугли пришълци. Интересен обрат. Ноооо това е положението.

34

Бухахаха

преди 7 години

*** веднага се вързаха. Прочетете, че ще призовават 4000 МОТИВИРАНИ души а годишния им випуск е над 50 000 души. Така че уж задължителна, ама не чак толкова! Те и тук от 50 хиляди калпака годишно ако питат, поне 5-10 хиляди ще имат желание да влязат военни за няколко месеца. А знаете, че шведи и финландци не скатават заплащането!

33

Анонимен

преди 7 години

Привикаха и мъже бежанци и имигранти от ЕС.

32

До отричащия казарма

преди 7 години

Според теб кое е по зле за България избягали нечустващи се българи с риск страната да обезлюдее, или армия от българи които да бранят страната до края? В единия случай се предаваме без бой и без шанс за оцеляване, в другия ще има отпор и много по големи шансове, защото ще избягат само соросогадните шимпанзета предатели

31

Анонимен

преди 7 години

До До до Българина.............Да връщат и унас. Ще................И ти да станеш отново старшина да крадеш на воля. Или да бъдеш политкомисар и да поучаваш другите кои са враговете и как трябва да пазим тайна от тях!

30

До до Българина

преди 7 години

Да връщат и унас. Ще изчезнат троловете,адруга част ще хукнат да бягат далеч от България А тези които влязат в казарма в,,труд и лишения"/ както казва Майкъл/ще се изпотрепят и контузят.Защото носенето на службата няма нищо общо с ,,стрелбата с клавиатурата".Кавото са лигаво и кекаво поколение от готованци ,няма да могат да го понесат.Няма лап топ,няма телефон. Само -Стани -легни,ходом марш и въоръжен наряд през ден.Да разберат как се става мъж а не * каквито са сега-неудачници с претенции

29

Anq

преди 7 години

В Норвегия въведоха задължително военно и за момичетата след гимназия, защото повечето са разпасани, безотговорни, мързеливи и не стават за работа и семейство.

28

до № 24

преди 7 години

Онзи нещо си в грешка когато имахме армия народа нямаше проблем с работата и храната си така,че я вЕрно питай дЕдо си за какво идва реч.

27

Anq

преди 7 години

Не заплаха от Русия, а от мюсулманите,които са 43% от населението на Швеция. Цари страх в населението. Руснаците никога не са ги нападали.

26

До Българина

преди 7 години

И какви коментари чакаш:-):-):-)Радваш се, че този и онзи връщат или си увеличават армията:-):-):-):-)само може да им се възхищаваш на държавите с армиии:-):-):-)Ако тръгнат да върнат казармата в България и другите малко на брой останало в България ще избяга някъде си...Хареса ли ти коментара който чакаш:-)

25

смЕх

преди 7 години

до 7 ЦиникТо само ,ако се ду.пят добре ,ама да не започнат да викат аллах акбар ,че тогава викингите ще я втасат .

24

Анонимен

преди 7 години

Абе, важното е да не върнат АББА.

23

Max

преди 7 години

Браво!!!! Имаш крава пиеш мляко.

22

Анонимен

преди 7 години

Кой народ иска казарма бе? Ти и дядоти ли? Аз неискам да плащам такъв разход. Това да не ти е комунизма? Целия ресурс да отива за казарма и милиция. Всичко друго гладно и на тъмно.

21

факт

преди 7 години

До Анонимен 18 и 19Клишета и лъжи ..

20

Анонимен

преди 7 години

Народа иска връща не на казармата, защо правителството спи чакат да ни окупират ли???