22

8

преди 7 години

Между другото има предостатъчно възможности да се извиват топките на еурогейската комисия - примерно СЕТА можеше да се изтъргува страшно скъпо - за Южен поток, Шенген или Еврозона, за ратификацията на Лисабонския договор също можеше да се искат много неща - но булгаристансата политическа класа не може да си изкара езика от *** на същата тая комисия, че да поиска нещо

21

8

преди 7 години

Гeйропa на две скорости, свиквайте овце

20

ВЬЗМУТЕН ГРАЖДАНИН

преди 7 години

" ДОБРАТА СТАРА ЕВРОПА " ЗА ПОРЕДЕН ПЬТ ПРИЛАГА ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ СПРЯМО НАС.ИМА РЕЦИПРОЧНОСТ И ТЯ ТРЯБВАШЕ ДА БЬДЕ НАЛОЖЕНА ПРЕДИ 1 ГОДИНА , НО ОТТОГАВА САМО ЧАКАЙТЕ ЩЕ ВИДИМ ЩЕ ИМА ЗАГУБИ И Т.Н ... ЯВНО ТОЗИ ЕС ИЗДИША И НЕ СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ КОГАТО СТАВА ВЬПРОС ЗА ПЕРИФЕРИЯТА !!! АКО СТАВАШЕ. ВЬПРОС ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА СТАРИТЕ СТРАНИ ЧЛЕНКИ ДАЛИ ЩЯХА ТАКА ДА СЕ РАЗМОТАВАТ - ЕДВА ЛИ !!!

19

@

преди 7 години

Това би било най лошия избор да се преговаря с Тръмп за визи. Най много да наложи мита на ЕС в отговор, а целият поток US туристи да се насочат само към UK.С морков се печелят много повече неща, а не с пръчка. Особено когато срещу теб е толкова егоцентричен човек, който не отстъпва никога и е склонен да се запъва като магаре.

18

Анонимен

преди 7 години

Какво ми се изявявате тук като разбирачи от всичко?!Много е ясно!Въвежда се реципрочност в отношенията САШ и ЕС!Това е!

17

До 16

преди 7 години

А знаеш ли кои са ПКК. Знаеш ли, че в Турция зашиваха до съвсем скоро устите на тези, които говораха кюрдски. Големи пичове са за пред нашите турци, които преориентират любовта и патриотизма си спрямо това кой им се помазни.

16

я пак

преди 7 години

Драги колеги от форума четете ли добре статията ? ЕП настоява...пред ЕК !!! Значи ЕП и за *** за зеле не е, след като решенията не се вземат от него а от ЦК на ЕК и каквото тя реши това е, после се минава едно формално гласуване за вече взето решение ! А ЦК на ЕК кой ги избира и пред кого те се отчитат и как харчат парите на европейците някой знае ли ?

15

До Аз

преди 7 години

"Кьолн и Гагенау отказаха да приемат на своя територия двама турски министри, "А знаеш ли каква е причината, при положението, че от дни се е знаело за срещата:-):-):-)за какво точно не им разрешиха:-):-):-):-)преди малко го гледах по турските новини:-)защото Турция е арестувал няква тяхна пионка, който постоянно подкрепял пкк:-):-):-)нещо ги е заболяло немците...за това:-):-):-) и в момента немския посланик е извикан в министерството на външните работи:-)

14

Анонимен

преди 7 години

да махат визите да не се офлянкват ние сме супер българи и трябва да ходим без визи в УСАто

13

K'во?

преди 7 години

"ЕП прие резолюция, с която призова Европейската комисия да препоръча връщането на визите за гражданите на САЩ. ... за 1 година" Щатите им казаха ясно преди време - ако искате да отпаднат визите , ние ще сложим визи за останалите членки на EU и Европа тогава клекна. На това му се казва двоен стандарт- германецът може да пътува, а българинът - не! Същото е при стоките- за Западна Европа се произвеждат по- качествени стоки отколкото за Източна.

12

Анонимен

преди 7 години

Правилата трябва да се спазват!5процента са три пъти по малко от реалните !Ако си редовен проблем за виза няма!Пък и туризъмът зависи от американски и други богати туристи,не толкова от нашего брата!Колизеума ,чака някой нашенец да се разпише!

11

Иван Славков

преди 7 години

Няма такава държава , това е един хотел за временно пребиваващи

10

и кльонове

преди 7 години

наш Бюреков бил против отпадането на визите - щял да се разбяга съвсем електората, а пък визи за граждани на САЩ щяло да пречи на атлантическата търговия

9

Анонимен

преди 7 години

Хич не ме интересува нито ЕС , нито НАТО , а още по-малко САЩ, както казваше Батето , таква държва Н Я М А ....

8

Анонимен

преди 7 години

"ЕП настоя: Да се върнат визите за гражданите на САЩ"---То и Роската Плевнюлиев НАСТОЯВАШЕ Русия да "върне" Крим, ама ...

7

Анонимен

преди 7 години

Европа ни защитавала мн доволни станахте ?!? А вие кога, ще е защитите един път за някой решение? Бай ***. Научете си да бъдете партньори в хубаво и лошо. Така св градят истинските неща в живота.

6

Анонимен

преди 7 години

"отделно германия забрани митинги на ердоган в турция. "За това ли миналата седмица Бинали Йълдъръм беше в Германия:-) провери в старите новини на днес бгМедиите в българия спът май, не ви казват всичко...:-)

5

смЕх

преди 7 години

Нямам нищо против,но това е гласувано и прието от брюкселските лентяи още преди две години . Защо докато беше Обонго седя с вдигнати лапички в ъгъла,а сега се сетиха? Малко ми прилича като дай си ми кукличките,на си ти парцалките . Интересно ми е ,ако не беше Тръмп , а Килъри дали щяха да са толкова принципни???

4

Анонимен

преди 7 години

Нямам желание да ходя в САЩ и не ми интересува визовият въпрос

3

turcin

преди 7 години

До АзTaka li mislish,a znaesh li che kogato germancite sa bili v beda vinagi turcite gi spasqvali,a ti s kvo osnovanie jiveesh i rabotish tam