28

Неда

преди 7 години

Стига глупотевини. Минавам по 4-5 пъти седмично през тунелите. Никакво заслепяване няма. Просто се случва нормалното, когато преминавате от светло към по-тъмно. Адаптацията трае части от секундата.

27

ники

преди 7 години

Осветлението е добро, но трябва да е жълта светлина, не бяла, която наистина ужасно заслепява.

26

Анонимен

преди 7 години

БСП партията на мафията и мутрите ще видите каво ви чака като се оплаквате!

25

Анонимен

преди 7 години

Герджиков,нали си принципен. сменяй отново!

24

Анонимен

преди 7 години

Дойде ли БСП на власт почват строителните гафове.

23

Анонимен

преди 7 години

Да, близките на мутрата ходят на оскарите.

22

Анонимен

преди 7 години

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ ЧЕ В ДЪРЖАВАТА НА МУТРАТА ОТ ГРОБ САМО ТОВА НИ ЧАКА СИГУРЕН И МИЗЕРЕН ЖИВОТ БЕЗ ПРАВО НА МРЪНКАНЕ. КОЛКОТО ЗАРАБОТИМ ТОЛКОВА ЩЕ ХАРЧИМ, ОСВЕН АКО НЕ СИ БЛИЗЪК НА БОКО.

21

ponti

преди 7 години

Предлагам с цел тотална безопастност и екология, колите да преминават през тунелите с изключен двигател и с бутане! А който не носи слънчеви очила в тунела (даже на задната седалка) моментално сваляне на табелите, 1000лв глоба и 3 до 5г. затвор...при първоначален строг режим. Книжката се отнема завинаги, разбира се! трябва да се борим свойната на пътя... тъй де! Даже да победим в нея!

20

sinbad0

преди 7 години

Не е глупост, със съпругата ми минавахме първият ден след монтажа им и моята реплика беше, че тези лампи имат толкова силни широкоъгълни диоди,че направо ме заслепяваха. Това беше 11:00ч. на обед....

19

Анонимен

преди 7 години

Не мисля, че 3 секунди шофьорът нищо не вижда. Според мен става дума за по-малко от секунда или изобщо няма такова "невиждане", ако тунела е добре осветен. Ако шофьора кара като изоглавен и вместо с 50-70 км/час, влети с 150-200 км/час, всичко може да се случи, каквито и лампи да сложат. За 3 секунди при 70 км/час, се минават 58 метра, а за 1 секунда 19 метра. Даже и при 30 км/час за 3 секунди се минават 25 метра, т.е. нещо из основи не е наред в това твърдение, че не вижда нищо.

18

Само

преди 7 години

в *** не разбраха - през деня дръжте лампите включени, нощем оставяйте само 30% от тях включени и всичко ще е наред. Няма проблеми с очите, няма адаптация. Само в Бантустан нощем всичко свети в тунелите на 100%, а денем не свети. Няма такава държава. Били сме най-умните. Понеже пътувам из цяла Европа - толкова ***, като нас са само руснаците.

17

Анонимен

преди 7 години

Боко нали се изпляска, че това никакъв ремонт не било, защото лампите били взети от другия тунел.Сега като не ви харесват се обърнете към него.

16

Минавала

преди 7 години

Минах през тунела нощем след поставянето на лед осветлението. По-добро от това осветление никога не е имало. Имам жесток спомен от този тунел преди около година. Влизам в слънчево време и пълен мрак, дупка, нищо Намалявам скоростта и излизам невредима като по чудо. От 112 ми отговорят, че в този тунел често имат проблеми с осветлението. Всичките тези изчисления защо никой не ги направи преди, когато слънцето те заслепява, а трябва да преминеш през целия тунел в пълен мрак ??

15

Мирослав

преди 7 години

Нещата трябва да се правят от хора които разбират от това, независимо какво е то! Не случайно има толкова различни професии! Не може един депутат юрист да каже какви лампи да се сложат в тунел например. Трябва си специалист с опит който знае какво, как и защо трябва да се сложи и как ще струва най-малко на държавата!!! Докато няма граждански контрол от наша страна на тея лешояди, ще ни кълват и изяждат още 1000 години...

14

Анонимен

преди 7 години

Е, то важното беше едни пари да се усвоят....

13

Анонимен

преди 7 години

Щото самите шофьори от насрещното никога не го правят. Било то с фаровете самоделки, крушките за дълги светлини или заради манталитета.Най-добре спираме пред тунела, гасим двигателя и освобождаваме от скорост, булката запретва ръкави и отзад ... да бута.А след тунела може да открият обширен паркинг с кафе и място за почивка. На булките де.

12

Анонимен

преди 7 години

Не вярвайте на измислиците на в-к Труд. Това е дезинформация, целяща объркване в предизборна обстановка. Такива песни сме ги слушали.

11

изнервен

преди 7 години

Айде сега Герджика да извика тези, дето ги хвалеше и награждаваше и да върнат наградите. А шефа на пътното няма ли да го сменим ПАК след този гаф?

10

Анонимен

преди 7 години

минвах от там, наистина заслепяват. Отделно са с бяла светлина, която не е подходяща при мъгливи условия. Лампите трябва да са в жълтия спектър

9

niki

преди 7 години

българска работа- навсякъде и във всичко! ПИПНЕ ЛИ БЪЛГАРИН - БЕЗ КОМЕНТАР!!!