7

освободители - мерси

преди 7 години

Всички "освобождения" България плати тройно и петорно в чисто злато и с кръвта на своите най-свидни синове!!! Левски също беше убит от скъпите и даже прескъпи освободители, за да не може Българския лъв да бъде горд а за да бъде натирен в лапите на една азиатска империя, която последна освободи собствените си крепостни, живеещи робски живот в болести и мизерии! А нашето "освобождение русия плати с живота на поробените от нея нации - украинци , румънци , финландци и т.н.! Злобейте РОБИ !!!!!!!

6

От какво ме освободи

преди 7 години

От какво ни е освободила червената армия? От имота, честта, свободата? От хилядите ни братя убите по затворите от същите нагли слуги, които сега ни крещят, че сме роби и трябвало да се навеждаме робски още по низко ?? От какво? От отмъкнатите тонове чисто злато от банките ни? От чистите ни реки и плодородни полета, върху които насадиха безмозъчните си отровни мегаломански заводи? От удоволствието ни да дишаме въздух без отровата на следящите ни шпиони и долни доносници отгледани в руски бърлоги?

5

ДО 4

преди 7 години

А кой те освободи, РОБЕ? Американците сигурно като бомбандираха София, може би?

4

да си знаеме

преди 7 години

Петата снимка е безумна. И исторически невярна. Не е зле да я махнете.

3

1234

преди 7 години

Харесвам страницата на Иван Шишев , следя я от около година. Човекът има талант и прави столицата ни да изглежда приказна.

2

Анонимен

преди 7 години

бай Иван от къде е , че да снима София

1

Анонимен

преди 7 години

От кога на най-голямото село в България се казва " град " ?