239

ха-ха-ха

преди 7 години

290 Ели ,гербава кратунке.Най-големия комунист е бай Боко Тиквата.Явно си млада и неука ,щом не знаеш че дедо Тиквун беше най-личния слуга на др.Живков.Беше и най-младия член на БКП , станал комунист на 18 години.А че е дърт лъжец знае всеки в родното му село Хераково ,обл.Банкя.Боко лъже че дядо му е убит от комунистите/подобна лъжа измисли и баба Цеца Стругарката/.Били са го войниците като се върнали от фронта.Докато те са воювали ,дядото на Тиквата е насилвал жените им.

238

Ели

преди 7 години

Ама защо й ходиш по акъла на тази ЛЪЖКИНЯ , бе Бойко !? Комунистка - диша и лъже.

237

Един от многото

преди 7 години

Няма нужда от дебат. Познаваме и двамата и знаем докъде ни докараха за чтвърт век. Българинът не е толкова глупав, колкото го мислят нашите смешни политици. На изборите той ще покаже какво мисли за тях, каквото и да му говорят! Няма нужда!

236

обективен

преди 7 години

Продажните гербави крадци и лъжци нямат място във властта повече.Сега е време да си понесат заслуженото за разграбването на страната!Презрение до гроб!

235

Анонимен

преди 7 години

руските троолове на г-жа *** продължават да бълват лъжи. Истината е, че нито един здравомислещ човек не би гласувал за бсп. Това е най-продажната и анти-българска партия съществувала някога

234

ВЪН БСП от власта

преди 7 години

По-крадлива и долнопробна партия от БСП/БКП няма. от колко години тия изедници ни крадат и ни докарват до просешка тоята

233

ЕХ, ЛЪЖЕЦО НЕДНИ

преди 7 години

БОКО Е СТРАХЛИВЕЦ, ПОДЛЕЦ И ЛЪЖЕЦ. А КОЙТО ЛЪЖЕ, ТОЙ И КРАДЕ. ЕРГО , БОКО Е И КРАДЕЦ И ЗАТОВА ГО Е СТРАХ. ТОЙ МОЖЕ ДА ХВЪРЛЯ В ПРОСТРАНСТВОТО ВСЯКАКВИ ЧИСЛА И ДАННИ, КОИТО ХОРАТА НЕ РАЗБИРАТ И НЯМА КАК ДА ПРОВЕРЯТ. ТИКВАТА РАЗЧИТА НА ТОВА. КОГАТО ЗАСТАНЕ СРЕЩУ КОМПЕТЕНТНИ И СПЕЦИАЛИСТИ ОБАЧЕ , ТОЙ Е ДОТАМ. ЛЪСВАТ МУ ГОЛИТЕ БЕЗСРАМНИ И НАГЛИ ЛЪЖИ. ЗАТОВА БЯГА ОТ ДЕБАТА С НИНОВА, КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН И НИ СИПВА ПОРЕДНИТЕ АБСУРДНИ ОБЯСНЕНИЯ И ИЗМИСЛИЦИ И НАПАДКИ СРЕЩУ НЕЯ.

232

do terimanl 2

преди 7 години

Е, това с "трола", просто не го разбирам????Много модерно, тук всичко е тренд""!!!Напиши нещо нормално и това, което си ти!Всеки втори "***", пиши ясно и за кого се отнася!Егати държавата, по-добре верно заминавай!!

231

Петър Папазов

преди 7 години

Само *** може да гласува за ГЕРБ! Представяте ли си пак Боко , пак бягство посред мандата, пак криза и избори и защо? Заради един маргинален Андрешко от Банкя. Крайно време е да престанем да се срамуваме от това недоразумение!!!

230

Терминал2

преди 7 години

До безпристрастенА може би *** палър ?!?!!?

229

Гого

преди 7 години

Г- н Страхливец , и тоя е бил два пъти мин. председател , срамота, който гласува за ГЕРБ пласува против България.

228

Атанас

преди 7 години

ББ е един *** с вид на мутра или обратно, не знам

227

безпристрастен

преди 7 години

Чета и се питам?!Като гледам коментарите и колко хората обичат бившия ни министър, как така социолозоте дават победа на ГЕРБ към днешната дата???Аз не симпатизирам на кикоя от двете партии, просто всичко е много странно, а може би всички си мислим едно и също;)!

226

Анонимен

преди 7 години

подлец е Борисов

225

Анонимен

преди 7 години

за това народа намрази ГЕРБ и Бойко ...заради лъжите им..Превърнаха България в Гробище

224

Анонимен

преди 7 години

лъжец е Бойко и ***

223

МЕТОДИ

преди 7 години

Борисов си остана същия страхлив Бай ... какъвто винаги е бил.

222

Анонимен

преди 7 години

Шубето на кръглия зеленчук от Банкя е голям страх

221

А. Христов

преди 7 години

Някой послъгва тук, Нинова каза, че Борисов неказал не на лидерски дебат, Борисов казва, че Нинова казала не на варианта с двете части... надлъгванията и демагогията започва с пълна сила!!!

220

naco

преди 7 години

СТИГА,вече,ОТКЛОНИХТЕ вниманието на хората за момент от ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ,а именно КОРУПЦИЯТА и КРАЖБИТЕ!!! Разбира се ,че "дебат" няма да има,и как да има ДЕБАТ между ДРУГАРИ-СЪМИШЛЕНИЦИ?! Между ДРУГАРИ,които си ПИЯТ кафето и РЪКОПЛЯСКАТ,зад КУЛИСИТЕ на СЛУЧВАЩОТО се в България!?