37

Затворете парламента

преди 7 години

МАзни брокерчета прокарали нагло престъпни анти народни проекто разпоредби през парламента Цачева сега с а подготвили над 300 яко предлатени престъпни проекта.В момент а готвят коктейли за отравяне на всички депутати и бюрократи с последвало обемно проникващи пси препрограмирания и чипиране с нано и микро чипове на телата на жертвите.МВР и службие с еуправляват от терористи и предатели и вместо да изловят з а два дни мръсните престъпници са хвърлени срещу БЪлгарския народ ПИшат зверски глоби .

36

Анонимен

преди 7 години

Този некадърен и самовлюбен кариерист "подари" държавата за една цяла година на Орешарски само и само да се кандидатира и да бъде избран на този пост! ПОЛЗА за България - НИКАКВА!!!

35

xx

преди 7 години

to da beshe na 2 skorosti, no mai nie sme na 3 ili 5 skorost....galko....

34

Анонимен

преди 7 години

Евразийския съюз е на една шеста скорост за всички състезатели. Защо не опитаме, Турция опита и спечели.... Ние продължаваме да губим. Замислете се как ще внасяме 100 лв. в ЕС, а ще искаме 300 лв. и ще чакаме някой да ни ги даде. Евросубсидиите са измислица. Даваме 100, а получаваме 30....

33

Анонимен

преди 7 години

Не ти изнася другарю Станишев, защото по твое време България го даде на заден ход. Сега, след изборите, любимата ти партия ще стори същото. И това ще се повтаря до безкрай до когато прогнилата ви партия изпълнява опорните точки на Москва.

32

!

преди 7 години

Станишев, "ПРОМЯНАТА" НЕ Е да дойде БГП(БКП )на власт; знаем от предишни мандати какво се случва с БКП/БСП начело.Ако за БСП "ПРОМЯНАТА" е съюз с Путин и членство в ЕС(защото ВИЕ живеете там, децата ВИ учат в ЕС,САЩ) и БЕЗ членство в ЕС ще сте тук.( дано сте в РФ- но не вярвам да "напуснете питомното").

31

Анонимен

преди 7 години

Тоя заменкаджия ощети държавата с 2млд евра от заменки кон за кокошка.Окрадоха държавата,сега ще ни кара на две скорости да работим,за да достигнем предпоследните от ЕС.Баща му и той по цял живот са на държавна издръжка,а резултат "0.0".При баща му фалира социализма им,сега при синчето сме най-бедната.Има нещо сбъркано.Комунист не бива да се допуска до властта,че и до администрацията.

30

123

преди 7 години

СЪЮЗ означава обединение! Ако ще се разделят страните на две и по-вече скорости, то това не е съюз , а разединение. Защо изобщо тогава трябва да съществува това изкуствено образувание, наречено Европейски Съюз?! То е ясно, че от всички възможни скорости в него, ние ще сме на задна!

29

реалист

преди 7 години

До Българинаразликата е , че различните степени на интеграция позволяват и процес на дезинтеграция - те крачка назад , дори излизане от еврото !!!!!!!!!!!!!!1

28

галош

преди 7 години

Има ли вариант да вземеме големите пари от богатия Запад , за да можем да сме по отдадени на Владимир П.? Този вариант ще пасне поне на 20% от избирателите у нас.

27

реалист

преди 7 години

ако не ясно - Европа имаше своя шанс да прави всичко и повече ! Точно сега приключва точно този експеримент и се търси друго решение . Търси се ново решение другарю ! Търси се поради именно тази грешна политика довела до сегашната безизходица ! Та на въпроса , кой докара нещата до тук ясно може да си отговорим - едно е да искаш друго е да можеш . Който може ще прави който не НЕ . Ясно като бял ден .

26

Анонимен

преди 7 години

Какво може да се очаква от международното сборище на ном-енкл-атурни де-били и потомствени клат-ику-ристи? Световният спектакъл за "демокрация за бюрокрацията и глобализация на ид-иот-окрацията",започнала с Кисинджър и Бжежински завърши с пълен провал за авторите и изпълнителите й! Световната публика негодува и иска международен трибунал за тези,които разбиха съдбата на няколко поколения!БАСТА!УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ НЕКАДЪРНИЦИ,ПРЕСТЪПНИЦИ И ОБИКНОВЕНИ ***-ДЕ-РАСИ- В ГУАНТАНАМО,СИБИР И БЕЛЕНЕ!

25

Българина

преди 7 години

Ес е на много скорости и винаги ще е така тя България е на две софия останалите, а какво е обшото между останалите и берлин например!?!

24

Анонимен

преди 7 години

Kashkaval nerazbra li che dumite ti sa kato vyatura minali zaminali i sled den nikoi niama da te pomni

23

ШАРАН БГ

преди 7 години

Човекът му порасна работата...... и парите, разшири му се кръгозора, поумня, може вече да прави промени! Готов е за министър на образованието-- даже и на науката. Убеден съм, че може дори да закрие АЕЦ-Козлодуй Не е поискал.... Ама там, у Брюксел, как се избират помежду си, как си гласуват"скромните" възнаграждения и постове.... Направо ми е бедна фантазията.Серго знае за "лозето и мотиката", но забравя за "вълкът, козината му и неговия нрав".

22

Анонимен

преди 7 години

Тоя защо не е в затвора?

21

Анонимен

преди 7 години

С рускиня ,русия де ...на задна

20

Анонимен

преди 7 години

Животът - театро , сценарият - мрачен , театрала - г.........в .

19

Анонимен

преди 7 години

Аз пък си мисля че ,без Европа ще сме по добре ! По малко ще плащаме на Европа ! На тия дето са там за нищо вършене ,няма да има толкова за крадене ! Ще се стегнем ще махнем навлеци на меркел и ще се справим !!!

18

смЕх

преди 7 години

Скрий се някъде бе *** нали беше на власт защо тогава не я направи тази промяна на всичкото от горе все още не бяхме и толкова зле ,а сега се сетил след дъжд качулка .