46

кривите краставици

преди 7 години

и канелата са много ама много важни"Премахват се общите стадарти за защита на потребителите, за околната среда и здравеопазванет"Така са се загрижили за нас че искат да ни натресат "СЕТА".Да ни залят със генномодифицирени семена и да си гледат кефа а те ще похапват "БИО" продукти.Това не е ли геноцид? Да ГЕНОЦИД Е!ГЕНОЦИД СА ВСИЧКИТЕ ИМ 5 ВАРИАНТА!

45

Как скрито и между

преди 7 години

другото е вмъкната МИГРАЦИЯТА" Еврокомисията предлага общи политики да се водят в иновациите, търговията, сигурността, миграцията, отбраната и охраната на границите."ТОВА ОЗНАЧАВА ПРИЕМАНЕ И ИНТЕГРИРАНЕ НА МИГРАНТИ И то със ЗАПОВЕД!ЕК ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛА ЧЕ ИМЕННО ПОЛИТИКТА ЗА ИСЛЯМИЗИРАНЕ НА ЕВРОПА ЩЕ ДОВЕДЕ ДА РАЗПАДА НЕ ЕС. ЮНКЕР ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ЧЕ не само можем да четем но и разбираме къде са всички подводни мини които поставят!

44

европа

преди 7 години

И какво ще правиш с тази националност?Утре Турция може да реши че България е време да се завърне в османската империя.Тога ва не няколко хиляди бежанци ще се пуснат към нас,а няколко милионна армия,тежко и модерна въоръжена за един ден ще е на границата.И ако го няма ЕС и НАТО кой ще ни защити.Ние с двата си самолета и петте си танка.А може просто Ердогана да засили няколко милиона бежанци към нас.Времената са бурни и ако не си опичаме ъкъла пак ще сме под робство,бедни и изтормозени.

43

Никк

преди 7 години

Тук въпроса за нас е искаме ли повече ЕС, или повече националност. И двете си имат плюсове и минуси

42

До байхейс

преди 7 години

Байхейс, мно'о лъжеш, честно! Холандия има 26 евродепутата при 16млн население (не 12, както пишеш), а Гърция - 22 (не 4, както казваш) при 11млн население. Ние имаме 18 евродепутата (надявам се знаеш колко сме). Лъжи по-малко, става ли?!

41

До Анонимен 44

преди 7 години

А кое е естествено?! Да се избиваме във войни?! Да се гледаме с недоверие със съседите?! Да мъдрим с какви тарифи и мита да се надцакваме с комшиите?! Да искаш да търгуваш/пътуваш и да не можеш?! Кажи ми къде би било "естественото" място на България в един такъв свят?! Каква би била "истината" според теб тогава?!Защото, да-не ни харесва, но са доста трудни времена, и чакаме ЕС да реши ВСИЧКИТЕ ни проблеми.Ще стане,САМО ако искаме. Чакам да отговориш,нищо че въпросите са риторични.

40

До Анонимен 47

преди 7 години

Ха-ха, май си пиян или си наденал соц-цайсите мощно. Много кратко ще ти го кажа: свобода, демокрация и Русия не могат да са в едно изречение. Последното от трите (Русия, за да съм ясен) е несъвместимо с другите две. Виж, ако пробваш Русия с пропаганда, диверсии и полу-диктатура, е друго нещо: всичко си е на мястото. И имай предвид, че не съм русофоб. Знам историята ни (българската, за да съм ясен отново :)).

39

Анонимен

преди 7 години

Без референдуми във всички страни не виждам как точно брюксел може да обяви кой от сценариите допада на гражданите. А тях ги е страх от референдуми, защото видяхме какво стана след първия.

38

Анонимен

преди 7 години

Официалното признание, че корабът потъва. Ауфидерзеен, ариведерчи, аста ла виста, гудбай и сбогом. Чао и баста!

37

Анонимен

преди 7 години

Юнкер е диктатор края на червения либерастки ЕС е близо. Да живее свободата и демокрацията, да живее Русия.

36

Изнасилев

преди 7 години

Къде е агент Василев сега за да ни каже, че европейската икономика е силна, еврото стабилно, Меркел ще я преизберат и още няколко подобни клишета на търкалета за да се посмеем от сърце? Къде си агентеее, ало Василеееев?Агент Смехурко Майтапов, ДАНС!!!

35

Анонимен

преди 7 години

Не си диктатор Юнкер, садист си. Удължаваш агонията на един умиращ пациент.

34

Анонимен

преди 7 години

Голямата лъжа наречена ЕС върви към своя логичен летален завършек. Природата не търпи неестествени неща.

33

нн

преди 7 години

На кого да си Диктатор? ЕС е една гарга рошава, която никой не знае какво е? Държаа не е, Федерация също не е, щати не е и какво е тогава някаква икономическа сбирщина от държави. Точно това ще го затрие, никой не си дава суверинитета, иска да е хем самостоятелна държава, хем да е в нещо като общност. Е, те такова орташко нещо има само един изход - разпад. Почна се от Великобритания, следват и други в скоро време Италия, Холандия, Белгия, Германия и Франция ще се инатят.

32

УМЕН

преди 7 години

5 сценария, и 5-те нефелни. Кой от кой по-кретенски йезуитски. Предлагайки ги Юнкер доказва че не е диктатор, а жалък тунеядец и апаратчик, цар на номенклатурата, нищоправенето и демагогията. Но добре платен за сметка на това. Поради тези причини най-реалистичен, логичен и закономерен е шестият сценарий - РАЗПАД.

31

Бьлгарофигеросорос

преди 7 години

Браво на Юнкер! Нито е путинофил нито пьк е Дончунофил когото много уважавам поради причината че е от Трьн!

30

Анонимен

преди 7 години

Жан-Клод Юнкер: Аз не съм диктатор!Ти си крадец бе, нали въртеше далаверите като премиер на Люксембург и европарламента , съставен от"честни" хора не разреши да те съдят и затворят.

29

Анонимен

преди 7 години

Ти не си диктатор, ЕК е диктаторът, то просто си й представително лице. Не си мисли, че като се сменяте на поста през мандат, ще заблудите някого.

28

Ким Чен Ун

преди 7 години

И аз не съм диктатор. Просто задължавам хората да вършат това, което искам, иначе им налагам санкции за неподчинение, като ЕК на г-н Юнкер.

27

Анонимен

преди 7 години

"Жан-Клод Юнкер: Аз не съм диктатор!"Типично диктаторско отричане.