7

Който се интересува

преди 7 години

какво ще представляват така наречените "Центрове за компетентност" и "Центрове за върхови постижения", нека да потърси информация чрез Гугъл. Срокът за представянето на проектите вече изтече. Едни от тях ще бъдат одобрени, други няма да получат одобрение. Така "ще се усвоят едни пари" (350 милиона). Най-добри ще се окажат, разбира се, проектите на "нашите хора".Пак "наши хора" ще настаним в тези центрове и това ще бъде нещо като атестат за гениалност. После те ще разпределят платените поръчки

6

Не бъдете наивни!

преди 7 години

Тези 350 милиона, за които става въпрос, не са предназначени за проекти, които да създадат центрове, в които да се спасяват сегашните служители на БАН, ако евентуално БАН бъде закрита.Тези центрове ще бъдат създадени като ДОПЪЛНИТЕЛНИ места, откъдето "учените" да източват парички. Нищо не пречи една научна разработка да бъде поръчана на съответния научен институт.Но вместо това, някои ще се настанят и в новосъздадените центрове, а с работа по въпросните поръчки ще товарят подчинените си в БАН.

5

далавера

преди 7 години

За това ли вдигнаха цената на бензина?

4

аа

преди 7 години

Навсякаде по света църквата храни бедните, тук обратното.

3

Щирлиц

преди 7 години

Къде я видяхте тази "армия",та чак пет милиона да и подарите?

2

Анонимен

преди 7 години

Лесно се харчат пари, които друг е събирал.

1

Само 11 милиона

преди 7 години

за истинските центрове на духовносттаи350 милиона само за проекти, чрез които да се предложат идеиза създаването нанякакви "центрове за компетентност"и"центрове за върхови постижения" (?!)Меглена Кунева е измислила този начин,за да затъкне лакомо зейналите устинадосегашните миропомазани храненици на соца - "учените" от БАН.Трябва да се измисли нещо, за да папат повече парички.И за да не се поставя под съмнениенедоказаната им гениалност,чрез названия ще се внушава, че са уникални!!!