38

Пешеходец

преди 7 години

Извинете,***, знаете ли как гледа един добре облечен човек ,вървящ по улицата ,когато види един просяк,лошо облечен ,мърляв - гледа го с пренебрежение и снизхождение.Така гледа и американеца на руснаците. Колкото и да е напъвате,няма да ги стигнете американците!!

37

Мен

преди 7 години

Горките Руснаци те са виновни, че не ми работи казанчето на тоалетната чиния. Да аз съм сигурен те са виновни. Прибирам се в блока и асансиора не работи да Руснаците са те са виновни Путин е наредил да го спрат сигурен съм!.........Прощавайте господа от медиите, но на мен лично така ми звучат такъв тип новини.

36

God

преди 7 години

А освен твърдения, не трябваше ли да се покажат и доказателства от ФБР и ЦРУ за връзката на Русия с изборите в САЩ. Например като доказателствата със злоупотреба със служебна информация от Хилъри докато беше държавен секретар. Именно чрез хакване на нейният личен сървър изтекоха някои доста любопитни факти от намесата й в "Арабската пролет" и някои "убийствени акции" там.

35

ами...

преди 7 години

Все си мисля, че за един американски президент най-важната дума е Америка ама на всяка гладната кокошка някакво просо и се иска...

34

aaa

преди 7 години

Истината е ,че американските танкове са на границата на Русия,а на американските граници руски танкове няма.Крадеца вика дръжте крадеца.Интересно какъв ли вой щеше да се вдигне ако в Мексико да кажем бяха дошли да кажем сто руски войника и десетина танка...

33

МДАА

преди 7 години

Всъщност санкциите засягат две три дузини московски олигарси замесени в анексията на Крим и агресията в Украйна-Техните авоари в милиони долари на Запад са блокирани и не им се издават визи за ЕС и САЩ. В отговор Путин забрани стоки от ЕС и САЩ да се внасят в Русия ,но Русия продължи да използва европейски и американски софтуер , коли , компютри и пр. и пр. произведени от лошия запад неща. И да говори как двете всичи страдали от санкциите.

32

Анонимен

преди 7 години

САЩ не бръснат Русия и Путин за сливи !

31

Анонимен

преди 7 години

Че срещи е имало няма съмнение, но за мен основният извод е, че джуджето отчаяно се нуждае от валута и за тази цел е направило споразумение -"санкции за рамо"!

30

Анонимен

преди 7 години

Рашенланд е на санкции и е в ъгъла . Само нашите медии я произнасят и споменават - познайте защо.

29

Анонимен

преди 7 години

За русофобите е вного важно к`во ще стане с ЕС.Защото ако сме на трета скорост, значи в Брюксел са решили да постъпят с нас като Чърчил в 1944 г. и те могат до останат на празна ясла.

28

Анонимен

преди 7 години

Тръп отговори поне 100 пъти за ''възките си с Москва''.Колко пъти още искате?Не ви ли омръзна да внушавате плоските си лъжи бе ? :)

27

Анонимен

преди 7 години

Толкова по-зле за американците, щом не могат да се защитят от руските хакери.А как ще се защитят от китайските, които са 10 пъти повече...

26

Анонимен

преди 7 години

Путин ги побърка. Краварските *** се чудят какво да напишат, тотално объркване. Станало е новина и събитие, ако Русия не се спомнеава в Белия дом - явно всеки ден краварския *** обсъжда Русия и Путин.

25

Анонимен

преди 7 години

Абе казах ви аз че Тръмп ще оплеска работата, а вие ми слагате минуси. Нищо добро не могат да очакват русофилите. Само се хабят.

24

Анонимен

преди 7 години

Докато на нашият всяка втора дума му е руссия...

23

Анонимен_777

преди 7 години

Ауу... така се наакаха...демократчетата.. ще пукнат от безсъние, от безсилен гняв.. църкат .. цъкат жално безмозъчните мишлета на демократите ама.. НЯМА файда...!

22

Американ

преди 7 години

На Демократическата партия - Хиларивисти, и на вкаменената(в главата) част от Републиканската това им е болката - плашилото Русия отива в килера и ще трябва вече да се занимаят с някои други, съществени, проблеми.

21

Анонимен

преди 7 години

Имайте едно наум за достъпа до информация, който евентуално биха могли да имат от siemen.s, без непременно да ги обвиняваме, и евентуално посредством които разни теруристични организации.Около Световното по футбол 2014 дали не е ставало нещо..

20

Анонимен

преди 7 години

Имайте едно наум за достъпа информация, който евентуално биха могли да имат от siemen.s, без непременно да ги обвиняваме, и евентуално посредством които разни теруристични организации.Около Световното по футбол 2014 дали не е ставало нещо..

19

Анонимен

преди 7 години

Ужким се казва Дейна Мил(к)банк от "Вашингтон пост" пък вместо мляко пиккае газ. А дедо Соросс вече не газ, а ракетно гориво изкарва. Четириазотен нитроацетат.