18

Анонимен

преди 7 години

Не е вярно, марсианци държат бизнеса с кока.

17

Инкогнито

преди 7 години

Кока има на всякаде където има пари и кантонерки.Попринцип си е била природен медикамент на времето при умерена консумация до грам на седмица дори е спорно дали е вредна.Но проблема е , води при бедните и лабилните до хероин или кристали което си е необратима деградация.Не пробвайте ако не сте със сметка около и над милиона....

16

балама

преди 7 години

Аз например, веднага повярвах, че някакви нигерийци държат кокаина, а не българската дс мафия, с чадър от най-високото ниво, в управлението на държавата на мафията.

15

Сотир

преди 7 години

Субсидията от 10 хиляди гласа стига за килце

14

Троянска сливова

преди 7 години

И аз се чудим що се умножиха из Сланчака "афроамериканците".

13

Али Джи

преди 7 години

Коката е 120 лв .гр. разредена- 25% кока .В Бг върви с елитните компаньонки ,не е за народа.Само за реститути,приватизатори и политици да атакуват по добре пистите ,че самолетите им амортизирани.

12

Жана Бергендорф

преди 7 години

Аз от кокаин не разбирам ама си мисля че го държи човек гален по главата от три папи,Маргините и Маджо!

11

Анонимен

преди 7 години

Обществена тайна е кой държи кокаина в България.Всичките знакови мутри или бяха прогонени в чужбина или отстреляни или респектирани сещате се от бай КОЙ.Централното депо и склад се намират в Банкя.

10

евродебил

преди 7 години

Тея, вероятно, са влезли в България като "сирийски" "деца", "бежанци", "без придружител". Или като "бременни" "сирийки" "бежанки", пак без придружител.

9

Анонимен

преди 7 години

Тези,според които в този бизнес са замесени съветския агент Ивван Кастов или комуниста Байко Барисов от червеното ДС нали не се учудват,че вашата "Партия" е откърмила такива чеда? Тя други не може да откърми дори и днес: нейните чада са все такива,а има и далеч по-лоши като Маргини,Галеви,Митко Зъркелови,Чокови,Гергови,Цветанвасилеви и т.н.

8

Има един

преди 7 години

нигериец от Банкя, винаги с готин тен - държи нигерийската групировка Боко Харам или Харем. За малко даже и цялата власт в България щеше да държи. Та той държи и всички други контрабанди.

7

Щ.Младши

преди 7 години

Това за пореден път доказва,че по правило Българинът няма никакъв афинитет към престъпленията- ако имаше такъв,нямаше да остави този бизнес в ръцете на неканени пришълци!

6

Към No 5

преди 7 години

Костов държи бизнеса с кокаин!Нали?

5

Аз

преди 7 години

МВР държи бизнеса с наркотици

4

хахахахаахааа.....

преди 7 години

Костов с нов призив: Промяна на данъчната система!

3

Анонимен

преди 7 години

тиквата държи бизнеса с коката, случайни неща няма в БГ, и не ми драскайте глупости

2

third world

преди 7 години

това е работа на Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemubwem Ossas

1

Хюго Бос

преди 7 години

Да познаем- клети бежанци, майки с деца, бягащи от война???