26

1234

преди 7 години

Само една малка подробност: Гоар Аветисян от Русия е ЖЕНА. Проверявайте ги тия работи като пишете!

25

Д-р Енчев

преди 7 години

Номер 2 има натурална грозота и диспропорция. Могат да я включат в каст-а на новия епизод на Alien Vs Predator! Но обезателно без грим, че да не развалят страхотията.

24

Анонимен

преди 7 години

някои от снимките на тия грозотии са просто снимани няколко години по-късно, когато те са поодъртели вече, не е само липсата на грим причината, така ми се струва

23

777

преди 7 години

НЕ НЕ ! ДРУГО СИ Е С КРЕМ ОТ ОРХИДЕЯ!

22

мдаа

преди 7 години

Представям си какво изпитва мъжът , като се събуди сутринта до крастава жаба вместо до принцесата от вечерта .Както казват една рускиня "Проста да палудееш"

21

Анонимен

преди 7 години

това е фотошопама вярват на всичко в мрежата

20

Алекс

преди 7 години

Това не е грим, а сценична маска :) Направо ги е китосала, контурирала и е нарисувала друго лице отгоре. И всички по арабския тертип - колкото повече цвят, толкова повече. Това, заедно с филтърите, с които е снимано, изглежда добре. Обаче на живо е като среща с ходещата мумия. Та не знам дали като измити чинии няма да са си по-добре в реалния живот.

19

sparky

преди 7 години

На снимка 1 е симпатяга и без грим изглежда по-добре.Всички останали са крокодили

18

Анонимен

преди 7 години

С грим и без грим винаги има голяма разлика, особенно ако жената се гримира ежедневно и повечето хора не са я виждали без грим ще им се стори още по-голяма разликата. За съм жената да се гримира леко, защото придава много хубав завършек и подчертава хубавите черти, жени съвсем отказали се от грима не мога да ги разбера, една спирала не могат да сложат. Разбира се итакива крайности, като професионалния грим с пет тона кит не е работа, на живо изглежда ужасно, за снимка с фотошоп става само.

17

Поразен

преди 7 години

На много от снимките си мисля ,че от ляво има пъпчасал олигопад на 72 г. най-поразително е как една пълничка жена с грим лицето и отслабва ? Ако ми го демонстрират на живо..... СТАВАМ *** поне знаеш кво има отсреща

16

Анонимен

преди 7 години

грозни без грим, грозни с гримима 2 хубави само от всичките, и двете са по-добре без грим отколкото съса тва от къде са ги избарали такива пъпчиви всичките остава загадка, айде разбирам да са тийнове, но повечето не са...

15

Анонимен

преди 7 години

Имайте едно наум за достъпа информация, който евентуално биха могли да имат от siemen.s, без непременно да ги обвиняваме, и евентуално посредством които разни теруристични организации.Около Световното по футбол 2014 дали не е ставало нещо..

14

scbg

преди 7 години

После защото имало вицове за крокодили, бяганици и т.н рано сутрин. Въпреки всичко вярвам, че на снимките освен грим има още, един software струващ 20 долара на месец :)

13

Анонимен

преди 7 години

Глупости на търкалета -това си е Фотошоп и дете в 1 клас го може

12

Ла фон тен

преди 7 години

Тоя яко с баданарката работи, а боите му ги доставят с мотокар. Добре е да се въведе правило при първа среща разходка под дъжда без чадър за да не те въвеждат в заблуждение.

11

Поносимо красива

преди 7 години

Това не е гримьор, а магьосник :)

10

валентин

преди 7 години

след снимка 7, 8 и 10 направо се чудя дали си струва риска или да карам на мъже. посъветвайте.

9

Анонимен

преди 7 години

И голяма доза фотошоп. Спрях на снимка две. Гримът не може да ти отвори очите така...

8

Манаов

преди 7 години

Навремето имах една приятелка, жена. Веднъж я видях без грим и получих просветление...

7

Анонимен

преди 7 години

Лягаш вечер до принцеса,а сутринта гледаш крокодил!Въпреки че грозни жени няма,има малко водка!